Löysin jälleen QIK:n. Sepäs…häröä..Ei tässä mitään järkeä ole, mutta hauskaa se on. Eikait siin, sanois Maisteri…Videokin sekoaa lopussa hienosti luoden jokseenkin surrealistisen, mutta taiteellisen vaikutelman. 🙂

Tämähän sujuu…tätä lisää…heh

3 thoughts on “Surreal Reality – Avantgarde

  1. Hyvältä näyttää. Itsekkin eilen latailin tuon uuden qik:n istuessani autossa ja en itsekkään kauppaan jaksanut mennä, vaan rouva hoiti sen; oliko kyseessä kosminen yhteys, mene ja tiedä. Sen kuitenkin tiedän, että qik minulla kaatui, eikä lähettänyt videota eetteriin. Hauskaa tuo kuvan tallentaminen randomilla. 🙂

  2. @andrea: Heh..lets see 🙂 This random video-posting is quite nice and feels like avantgarde-kinda-art 🙂 You never know what might come up…the idea of the realityTV is kinda tempting also. I think I will continue my experiments in that matter also… Talking about experiments: What about our new show…when you are back from your trip we must have a Skype conf. Ok? 🙂

    @jussi: Heh. Näin ne menee hommat…synkronissa. Kosminen yhteyshän se oli selvästi. Auringonpilkut ja vuorovesi. Siitä se lähtee. Outoa käytöstä toi QIK pitää sulla. Harmi. Toivottavasti saat kuntoon. Random-live-reality on just hauskaa. Keep it short, keep it simple though.

    Let’s keep in touch..or should I say visual.

Leave a Reply