Hep!

Taas on vettä Applen huhumyllyssä. Tänään tiistaina saattavat uudet MacBook ja MacBook Pro -koneet nähdä päivänvalon. Luvassa lienee lisää muistia, uudet prosessorit sekä “multitouch” -hiiri, joka mahdollistaa hienot toiminnot, joita nähtiin MacBook Airin osalta jo aiemmin.

Ei mitään järisyttävää uutta, mutta jotain kuitenkin. Nähtäväksi jää, mitkä huhut toteutuvat. Ja mää kun jo luulin, että kaikista MacBookeista tulee Airin kokoisia… 🙂 No. Puhetta on toki ollut myös uudesta iPodista, iPhonesta…ja vaikka mistä. Jospa ei tulekkaan mitään? Hehe. Aina yhtä herkullista tämä huhuilu.

Via MacRumors

3 thoughts on “Apple-huhumylläkkää tiistaina 26.2.2008

  1. Slurps, uusia laitteita kohti.Teknologia kiima siintää silmissä.

  2. No jufenaut! Sieltähän niitä tulla tupsahti uusia laitteita kuolattavaksi. 🙂 Juuri muuten siirtelen tuossa koneelta toiselle eilistä Erkan kanssa tekemäämme MacBook -kuola-videota. Postailen sen johonkin fiidiin tässä sittemmin. Kyllä on hienoja laitteita…nyt pitää mennä varmaan kyyläämään kohta tuota Applestorea…siellä on ainakin hienoja uusia kuvia koneista. En ole vielä speksejä ehtinyt silmäilemään.

  3. Pingback: Apple-huhumylläkkää tiistaina 26.2.2008 | Apple Day – Apple, iPod, iPad, iPhone, iTouch, iMac, iBook

Leave a Reply