Muistatko kun joskus ihmettelin kameran, wlanin ja kuvan siirron ihmeitä. No ei siihen kauan mennyt, että siitä tuli arkipäivää. ūüôā Kiitos eyefi -systeemin. Aika hieno setuppi olis nyt tarjolla Android ja iOS tyypeille. Kuvat kamerasta Wifillä vaan internenttilaitteeseen ja vih-viuuuh nettiin tai what ever.

http://www.engadget.com/2011/04/20/eye-fi-direct-mode-is-here-turns-tablets-a…

 

4 thoughts on “No nysse on sitten olemassa

  1. Harkintaan menee.Tulipa mieleen, että RSS-syöte ei jatkanut pelaamistaan kun muutit blogia.

  2. Juu. Tuo on kyll√§ mielenkiintoinen setuppi. Mulla on vaan niin vanha j√§rkk√§ri, ett√§ siin√§ on Compact Flash -kortti…tosin enp√§ ole tsekannut, saako EyeFi -kortteja siin√§ formaatissa. Voipi saada.Sin√§ taas oot niin vanha blogin lukija, ett√§ lienet lukenut sit√§ RSS:√§√§ “v√§√§r√§st√§” paikasta. Feedburnerin kautta homman nimitt√§in ainakin piti jatkua saumattomasti. Eli siis osoitteesta:http://feeds.feedburner.com/hessunblogi

  3. Hyv√§ tiet√§√§, ett√§ pelitt√§√§. Pit√§is kyll√§ jossain vaiheessa p√§ivitt√§√§ varmaan kamerakin.. Sellanen j√§rkk√§ri, joka kuvaa my√∂s HD-videota. Se olis hyv√§. ūüôā

Leave a Reply