Jösses! Käsittämättömän loistava sovellus! Tää alkaa olemaan jo ihan eri luokkaa, kuin perinteiset “onko kiire vai tehdäänkö tietokoneella” -sovellukset. Tuntuu jotenkin toimivammalta konseptilta kuin mitkään augmented realityt yhteensä tähän mennessä. Luulenpa, että Google tulee tarjoamaan ihan samanlaista lähiaikoina, mutta vain suoraan webissä. Googlellahan on jo toki äänihaku, mutta Sirin mahtava mashup ja kontekstitietoisuus alkaa lähentelemään nerokkuutta. Ei voi muuta sanoa, kuin että WOW. Suosittelen, että käytät noin 3 minuuttia kallista aikaasi ja katsot oheisen videon. 

Update: Yks “pikkujuttu” unohtui sanoa: “A year ago, Apple bought Siri, a virtual personal assistant startup that had released a very cool iPhone app. The Siri team and technology are now said to be a big part of iOS 5.” (Via macrumors.com). Että näin. Jää nähtäväksi. ūüôā

 

One thought on “Onko kiire? Siri auttaa…W-O-W [Katso video]

Leave a Reply