Realistic

Halusin radioamatööriksi jo yli 20 vuotta sitten. Harrastin tuolloin mm. DX-Kuuntelua, Kuuntelija-amatööri toimintaa, LA-Puhelimia ja muuta sellaista, joista yhä harvemmalla nykynuorella on mitään käsitystä…se on se Internet :-). Niin se Internethän se se silloinkin iski ja vei mennessään. Niin jäi radiot ja antennit unholaan aika pitkäksi ajaksi.

Ilmeisesti ihminen palaa juurilleen 20 vuoden sykleissä. Paitsi Raptori, joka palaa juurilleen / tekee ComeBackin hallitusti 10 vuoden välein. No oma radioaktiivisuuteni on kyllä yrittänyt nostaa päätään varmaankin 10 vuoden välein, joten aika lähellä Raptorin ajatusta ollaan. Oli miten oli: ilmoittauduin tänään Keski-Suomen Radioamatöörit Ry:n järjestämälle radioamatöörikurssille! Tästä se vissiin sitten alkaa. Voit seurata tästä blogista matkaani Internetistä Hamssiksi, eli Radioamatööriksi. Saapa nähdä, miten homma etenee. Tsemppiä sitten vaan…itselleni ūüôā

73’s de Hessu ūüôā

Ps. Ainiin! Hyvää Uutta Vuotta!!

Leave a Reply