Tämä juttu on julkaistu alunperin vanhan blogin puolella (blog.hessujarvinen.com), mutta RSS-syötteen tilaajien tiedottamiseksi se julkaistaan nyt myös täällä uudella (valoisammalla) puolella. 

Niinhän siinä sitten kävi, että just kun pääsin sanomasta, niin heti muutin sitten setupit. Eli kuten todettua jo moneen otteeseen: bloggaamiseni on elänyt murrosvaihetta jo pidempään. Blogaus on jäänyt nopeampien tapojen jalkoihin. Siksi nopeammat tavat pitää tuoda bloggaukseen.

Kaikkien näiden itse hostattujen vuosien jälkeen HessunBlogi ottaa “leap of faith” -tyyppisen askeleen ja hypähtää kohti webin tulevaisuutta, pilvipalveluita…tai jotain. Blogi siirtyy tästä päivästä alkaen uuteen osoitteeseen: hessunblogi.posterous.com RSS-syötteen tilaajat eivät tästä paljon hätkähdä (ainakaan pitäisi), sillä syötteen pitäisi automaattisesti muuttua tähän uuteen osoitteeseen. Kätevää kuin mikä ja jälleen yksi syy tilata näitä syötteitä, eikä luurata siellä web-selainten ääressä… ūüôā

Eli kaikki muuttuu ja mikään ei muutu. Näinhän se on. Uusi blogi tullee olemaan myös huomattavan paljon aktiivisempi. Näin ainakin toivon. Sitä se tulee olemaan siksi, että em. alusta mahdollistaa mm. kännykästä bloggaamisen, linkkien jakelun ja muiden webissä vaelteluideni tulosten bloggaamisen paljon helpommin. Blogi tullee siis olemaan jonkinlainen life-streamin ja blogin välimaasto. Yksi paikka, sieltä kaikki. Siinäpä se.

Tervetuloa siis kyytiin…tai menoa uuteen osoitteeseen. Tästä se taas lähtee. Jebou! ūüėÄ

 

2 thoughts on “Blogi muuttaa! (muutti)

  1. Wow. Loistava artikkeli! T√§st√§h√§n suorastaan tunnistaa omat keskittymisongelmansa. Hyperteksti ja web ovat belsebuubin keksint√∂, mit√§ tulee keskittymiseen ja syv√§√§n ymm√§rrykseen. Olen huomannut sen omakohtaisesti. My√∂s kirjojen lukeminen esim iPadilla on mielenkiintoista. Kirja itsess√§√§n tarjoaa k√§ytt√∂liittym√§ns√§ kautta mahdollisuuden jos ei muuta niin hakea sanojen merkityksi√§ sanakirjasta. Se on toki hyv√§, mutta pahempaa t√§ss√§ jatkuvasti maailmaan kytketyss√§ laitteessa ovat jatkuvat s√§hk√∂posti, chat yms. notifikaatiot kesken lukemisen. Tai houkutus pelata pari er√§√§ Anfry birdsi√§ kirjan tyls√§n kappaleen keskell√§ … Huh. Analogisella lukukokemuksella on puolensa. ūüôā

Leave a Reply