Tään se sitten taas on: Stevenpalvelus, joka tuo eteemme uudet iPodit … Tai jotain. Eikoisen tapahtumasta tekee se, että tällä kertaa Apple lähettää tapahtuman ITSE suorana lähetyksenä nettiin. Liekö se kertovan jotain illan julkistuksista vai haluaako Apple pyyhkiä lattiaa kaikilla uskollisilla teknobloggaajillaan, jotka ovat hoitaneet tätä tehtävä aikaisempina vuosina… Veikkaan, että pöhinäkoneen (jota me bloggaajat edustamme) arvo on sen verran suuri, että striimauksen on pakko liittyä jotenkin julkistukseen.

Tämä jää nähtäväksi. Hauskaa Steven palvelusta kaikille. Huhumylly vellokoon vielä muutaman tunnin. 🙂

Ainiin… BTW tämä on ensimmäinen bloggaukseni iPadin BlogPress -softalla. Kätevä peli…nyt kun tällä viimeisimmän päivityksen jälkeen pystyy tekemään myös linkkejä ja sen sellaista… Vielä kun olis ääkköset ja moniajo iPadissa niin jopas oliskin…

Location:Piippukatu,Jyväskylä,Finland

Update: LIVE -lähetys julkaistaan Applen kehittämän “HTTP-Live Streaming” protokollan avulla. Tästä syystä lähetyksen katseleminen onnistuu ensisijaisesti vain Mac OSX 10.6. (Snow Leopard) käyttöjärjestelmällä valjastetuilla Mac -koneilla, sekä tietysti IOS -laitteilla (IOS versio 3.0 –>). IOS -laitteitahan ovat iPad, iPhone ja iPod. Voit testata laitteesi tuen striimaukselle tästä linkistä. Mikäli näet avautuvalla sivulla soittimen ja painaessasi “play” -kuvaketta näet liikkuvaa testikuvaa, on Stevenpalveluksesi turvattu.

Mikäli et omista IOS -laitetta tai Mac -tietokonetta, mutta haluat katsella lähetystä tulee sinun turvautua Mac Rumorsin antamiin ohjeisiin VLC:n käytöstä.

One thought on “Apple happening tänään

  1. Huomioidaan vielä, että ainakaan Macin Chromella ja FireFoxilla tuo ei toiminut – ainakaan minulla ja ainakaan ilman tuunausta. Safarilla näkyi toimivan suoraan.

Leave a Reply