MBP Akku pullistui

Kesäinen keli vallitsee Jyväskylässä! Lieköhän se syynä MacBook Proon jälleen kerran räjähdysrajoilla pullistelevaan akkukalustoon!?!!? Pitkäaikaiseet blogini lukijat saattavat muistaa, että olen aikoinaan kirjoittanut samasta aiheesta ja kertaalleen jo vaihtanut akun samaan koneeseen, samasta syystä. Vaarallista hommaa tämä tietokoneilu. Niin ja päästihän se muuntajakin kerran savut ulos itsestään tässä männävuosina. Kovan onnen kone tuo mäkbuukki, kerta kaikkiaan.

No eipä siinä vielä kaikki. Sain taas tänään yllätyksekseni huomata, että saman koneen akku paisuu TAAS kuin pullataikina. Tällä kertaa vielä rajummin kuin edellisellä. Mitään erityistä akulle ei ole sattunut, ihan normaalia käyttöä vain. Onneksi satuin huomaamaan tilanteen tänään sillä kone on majaillut itsekseen (ilman latausta) pari viikkoa. Mitähän olisi käynyt, jos olisin unohtanut sen laturiin tuoksi ajaksi. Huoh! Tarkkailkaapa siis akkujanne!!

MBP Akku pullistui 2

Tulipa tuosta mieleen, että mitenkähän on laita näiden uusien MacBookkien, jossa ei ole enään itse irroitettavaa akkua?? Niissä pitänee tarkkailla koneiden pohjia…vai räjähtävätköhän ne vain kerrasta, ilman mitään varoittavia pullisteluita. HUH! Toivotaan, että ei!!

Erikoista tässä tosiaan on se, että kyseessä on jo 4 vuotta vanha kone ja kolme vuotta vanha akku. Kuten tuosta vanhasta blogikirjoituksestani voi päätellä, vaihdettiin akku kertaalleen jo vuonna 2007.

Nyt akku rapsahtelee silmin nähtävästi ja korvin kuultavasti kädessä. Pitää jättää se yöksi ulos. Ei sitä uskalla enään sisälle viedä. Vaarallisia nämä tietokoneet!!

MBP Akku

Edit 5.8.2010 Akku on nyt majaillut parisen viikkoa grillikatoksessa. 31.7.2010 se näytti tältä:
MacBook Pro 17" Akku - Seurantakuva

5 thoughts on “Kovan onnen MacBook Pro 17″ (akku pullistuu taas)

  1. Pingback: Tweets that mention hessujarvinen.com » Blog Archive » Kovan onnen MacBook Pro 17″ (akku pullistuu taas) -- Topsy.com

  2. Ziisus. Miten akun lopunperin kävi, rauhoittuiko yöllä ulkona vaiko räjähti pitkin nurmikkoa? Tuo alkaa olla jo sellainen ominaisuus että jos olisimme Jenkeissä niin raastupa kutsuisi valmistajaa.

  3. Juu, aika heviä on. Ei ole akku onneksi vielä(kään) räjähtänyt. Joskin se on pullistunut varmaan kaksinkertaiseksi viimetilanteesta! Paisuu kuin pullataikina tuolla grillikatoksessa. Pääsen palauttamaan sitä varmaan lähiaikoina. Pitänee ottaa seurantakuva siitä huomenissa 🙂

  4. Pingback: HessunKahvila #145 | HessunKahvila

Leave a Reply