Tälläkertaa treeniblogin aiheena ovat treenien sijasta gadgetit! Kerron tässä pikakatsauksessa, miten saat Nokia N900:sta hyvän treenikaverin Zephyr HRM BT sykemittarilähettimen ja eCoach sovelluksen avulla. I would also like to say very warm thanks to Zephyr Technologies / Code for this interesting opportunity to test this great device. Together with eCoach Zephyr HRM BT really makes Nokia N900 a great training logger!

2 thoughts on “Treeniblogi: Zephyr HRM BT ja Nokia N900

 1. Moro,
  Kauanko kestää panta lataamatta ja antaako jotain merkkejä akun varaustilasta?

  Ja oliko tietoa sopiiko nokia/sportstrackerin kanssa yhteen..?

  -t

 2. Morjens Tomppa!

  Hyviä kysymyksiä. En ole vielä käyttänyt niin paljon tuota pantaa, että olis patterit loppuneet. Pitää testata ja kertoa kun selviää. Veikkaan, että patteri vaan loppuu sen kummempia mukisematta.

  En ole myöskään testannut pantaa Sportstrackerin kanssa, mutta veikkaisin ettei toimi. Koitan testata, sikäli kun Sportstracker vielä toimii E61i:ni kanssa. Sportstracker / Nokia teki aikanaan käsittääkseni hieman yhteistyötä Polarin kanssa, joten voipi olla että intresseissä olisi tukea ennemminkin Polarin protokollia tässä tapauksessa…mutta mene ja tiedä.

Leave a Reply