Weeeeheee!!!!!! Sain juuri äsken tälläisen sähköpostin:

Hyvä Heikki,

Kiitos, että ennakkotilasit uuden Nokia N900 -mobiilitietokoneen.

Myyntiehtojemme mukaisesti odotimme, että tuote tulisi saataville 60 päivän kuluessa ennakkotilauksesi tekemisestä. Nokia N900 on yksi suosituimpia uusia tuotteitamme ja valitettavasti lopullisen tuotteen toimitus viivästyi hieman alkuarvioista. Toimitamme tuotteen viikolla 48, mutta koska se ylittää alunperin määritetyn 60 päivän ajan, lähetimme sinulle tämän tiedotteen. Nokia Online Kaupan ennakkotilaajana saat kuitenkin laitteesi ensimmäisten joukossa heti.

Tässä vaiheessa maksuasi ei ole vielä käsitelty, vaan se käsitellään perjantaina 20.11.2009, kun uusi Nokia N900 -mobiilitietokoneesi on valmis toimitettavaksi. Koska tilauksestasi on kulunut jonkin verran aikaa, suosittelemme tarkistamaan, että luottokorttisi on yhä voimassa ja siinä on luottoa tilauksesi arvon verran maksun käsittelyhetkellä eli 20.11.2009. Jos luottokorttisi on erääntynyt tänä aikana, soita asiakaspalvelunumeroomme 0303 8286 ja keskustele mahdollisuuksistasi.

Tiedämme, että odotat innolla uutta Nokia-laitettasi, ja pahoittelemme tätä toimitusviivettä. Jos haluat vielä jatkaa tuotteen odottamista ja valitsemasi maksutapa on edelleen voimassa, sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan saat uuden Nokia N900 -mobiilitietokoneesi heti, kun se tulee saataville. Voit myös peruuttaa tilauksesi milloin tahansa soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 0303 8286.

Pahoittelemme vielä kerran tätä viivettä, mutta kohta saat uuden Nokia N900 -laitteesi.

Ystävällisin terveisin,

Nokia Online Kauppa

Jo oli aikakin, voisi äkkinäinen todeta 😀 Ehkäpä pagaasi ehtii perille ensiviikolla…vähänkö jo jännittää 😀

12 thoughts on “N900 on ihan just täällä!

 1. Hei!

  Kyllä äijän nyt kelpaa. Mukavaa kuunnella sitten kokemuksiasi laitteesta. Kait tänne Turkuunkin johonkin myymälään tuollainen demokappale joskus kerkiää. Kiva ois itekin päästä kokeilemaan webbiselainta ja kuinka jouhevaa se käyttö muutenkin on.

 2. Hehee..jätkät täällä hehkuttaa, enkä meinannu ehtiä kommentoimaan ennenkuin laite tuli…no ei se vielä tullu 🙂 Tänään sain kuitenkin tiedon, että laite on lähetetty…Jejj!

 3. Update: Tilanne on se, että pagaasi on tulossa hyvää kyytiä Saksassa. Näillä näkymin perillä torstaina. YAY!

  …Että meninkin sitten SÄÄSTÄMÄÄN muutaman euron ja otin tavallisen kuljetuksen, Expressin sijaan. Pöh. 🙂

 4. Nokian oma verkkokauppa toimittaa luurit ensimmäisenä ja muut saavat odottaa vielä joulukuun puolelle. Ainakin Saunalahden Palstalla oli tällainen kommentti työntekijältä:

  “Perjantai 04.12.2009 on se päivä jolloin laitetta saa myydä jälleenmyyjän hyllystä ja meidän toimittamat koneet saavat olla asiakkailla.
  Tämä tarkoittaa sitä että aloitamme laitteiden pakkauksen viikolla 49 ja annamme ne postin käsiin torstaina.”

  Onneksi oma lähiposti aloittaa lauantai-aukiolot sopivasti nyt seuraavana viikonloppuna, joten jos luuri vain ehtii 4.12. tulemaan kaupunkiin, niin sen saa vielä lauantainakin jos ei perjantaina ehdi aukioloaikojen puitteissa…

 5. @mikko: Se hyvä puoli tuosta Nokia-kaupasta tilaamisessa ilmeisesti oli.. 🙂 Noh. tuun näyttään sulle sitte lohdutukseks sitä laitetta…kunhan se nyt tulee.

 6. Laitat varmaan Bambuserin livenä , jotta voimme nauttia laatikon avaamisesta etänä, vai?

 7. No johan se olisikin ollut liikaa, jos laite olis ollut perillä huomenna. UPS näyttää toimituspäiväksi 27.11. joka on PERJANTAI.

  Joko mä en osaa kalenteria tai sitten tuo päivä on muuttunut. Anyway..ei live unboxingia mitä ilmeisemmin vielä huomenna. Hitto tätä säätöä… 🙂

 8. Mä oon NIIN kateellinen tosta N900:sta ;-D

  Omakin on tilattu, mutta säästäväisenä miehenä valitsin halvemman toimittajan ja nyt joutuu kärvistelemään vielä ainakin viikon verran. Tuskaani kuitenkin helpottaa kun näkee että muut nauttii.

  Ja tosiaan Hessun kanssa samaa mieltä, tätä tuotetta on odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt se alkaa realisoitua vihdoin ja viimein.

  Jään odottamaan lisää matskua!!

Leave a Reply