Olenpa muuten taas äitynyt videobloggaamaan viimeaikoina. Tätähän on ollut ilmassa joskus aiemminkin, mutta jotenkin se on taas nostanut päätään. Koska kaikki teistä eivät vielä seuraa jokaista liikettäni ja edesottamuksiani eri palveluissa (jostain kumman syystä :-)), niin lienee paikallaan läimiä videoita välillä myös tänne blogiin.

Josta tuleekin mieleeni, että niin kätevästi kuin Bambuser postaakin tiedon videonauhoituksesta Twitteriin ja Facebookkiin, ei se kuitenkaan osaa postata videosta uutta blogi-entryä. Ihmeellistä, vaiko nykypäivän tilanne. Kuka sitä nyt enään bloggaa … so last season … No minä ainakin!

Ai, mikäkö on tuo Bambuser? Noh .. Se on sellainen QIK:n ja YouTuben sekä Floobsin -tyyppinen videosetuppi. 🙂 Sillä voi striimata suoraa videolähetystä kännykästä tai tietokoneelta ja kuva näkyy saman tien ja suorana lähetyksenä netissä. Tämän lisäksi lähetys tallentuu alla näkyvään tapaan. Kätevää kuin saipuda. Etenkin tuo mobiili meininki. Eipä sitten muuta kuin videoiden pariin …

Tuokiokuvia ennen virtuaalisen seminaarin alkua

Tunnelmia N900 odottelusta yms.

Mikäli haluat pysyä mukana suorissa videoblogilähetyksissäni, suosittelen Twitter tai Facebook seurantaa. Myös Bambyysa tarjoaa toki pääsyn suoraan lähetykseen.

3 thoughts on “Bambyysat jalassa

  1. Noniin, laitetaas kommenttia tulemaan oikein “vanhaan tyyliin”! Nyt vasta ehdin ihmettelemään vähän tarkemmin, että mitä täällä netissä onkaan tapahtunut viime päivinä ja pitihän sitä käydä katsomassa, että millaista live-matskua julkaisit ennen keskiviikon esiintymistä. Siinähän oli nyt hyvä esimerkki siitä behind the scenes -tyyppisestä matskusta, josta mainitsit esityksessäsikin, toimii!

    Kumpikos on mielestäsi parempi Bambuser vaiko Qik?

  2. Bambuser pistää kyllä live videoa FB:hen mutta eipä tule sinne fanisivustolle ja sun omaan feediin 🙁 Eikös vain podcasteja ja videoita seuraavat ollu tavote saada fanipuolelle pois “oikeiden” tuttujen joukosta? 🙂

  3. Moi Saara ja C!

    @saara: Kiitos vielä kerran mukavasta Digibusiness -päivästä, jossa sain olla mukana. Tämä oli juuri sitä behind-the-scenes matskua tosiaan, josta olikin puhetta. Bambuser on kyllä laadun puolesta ehdottomasti parempi, kuin QIK. Erikoisena havaintona sen suhteen olen tehnyt kummalliset ulkomaiset kommentaattorit, joita ilmestyy videoihin aika usein. Valittavat jotain “shut up” ja siihen suuntaan. No hyvähän se toki on, että tulee palautetta 😀 Mutta suosittelen Bambuseria. Toimii tosi hyvin niin mobiilissa, kuin koneellakin.

    @c: Totta. Bambyysa tuuppaa videotiedotteen vain tunnareilleni Facebookkiin ja Twitteriin. Fanisivustoja eivät nämä liitynnäsipalvelut vielä tunne ollenkaan. Siksi postaus fanisivuille ei onnistu. Noh…tämä Bambuser jääkin mulla jatkossa / nykyään vain videobloggaukseen. HeKan livet lähetetään taasen supi-suomalaisessa Floobsissa (kuten eilisessä #134 jaksossa jo varmaan huomasitkin). Postailen tiedotteita manuaalisesti fanisivuille näin ollen.

Leave a Reply