Oho! Huomasinpa Tuijan Tweetistä vallan mainion jutun! Suomen Yleisradio suorittaa kokeellista ja uraa uurtavaa työtä Teosto / Gramex lisensoidun musiikin tuomiseksi podcasteihin. Ainakin omiinsa, näin alkujaan.

Tämä on suuri askel ihmiskunnalle! Toivon erittäin hartaasti, että tämän kokeilun myötä musiikin lisensointimallit nykyaikaistuvat ja maanmainio podcast- / internetkanava avataan todenteolla myös lisensoidun musiikin tekijöille. Mikäänhän ei nimittäin ole sen parempaa mainosta, kuin podcast/web-radio ja asiastaan innostunut tuottaja soittamassa lempilevyjään. Se on vissi.

On se kyllä hyvä, että meillä on maailmassa isoja instansseja, joiden sana painaa. Muistan nimittäin elävästi kuinka ehdottomia (mutta hyvässä hengessä) asian suhteen aikoinaan oltiin, kun itse löin lapioni tähän samaan uraan, jota Yle nyt ansiokkaasti uurtaa. Josko vipua tälläerää olisi enemmän: Rock on Yle! Rock On!

Leave a Reply