Hmm..koska näyttää siltä, että HessunKahvilan blogin X-postaus tänne blogin puolelle ei näytä taas vaihteeksi toimivan, niin pistetäänpäs tämä video tänne sitten käsin. Eli niinkuin en olisi vielä tarpeeksi sauhunnut tuosta Nokian uutuustuotteesta, niin sauhuanpa sitten lisää. Tämä on ensimmäinen osa kolmen jakson saagasta, jossa tutustututaan hieman tarkemmin Nokia N97:aan. Video on siis kuvattu HessunKahvilaa varten, mutta koska kaikki teistä eivät vielä (jostain kumman syystä :-)) ole Kahvilan vakiokävijöitä, niin siksi postaus myös tänne. Täällä kun kuitenkin on isketty tarinaa myös tästä aiheesta. Ollos siis hyvös. Tässä pieni 20 minuuttinen (lähes) tarinaa aiheesta. Jatko-osat tulevat fiidiin myöhemmin (kun saan editoitua valmiiksi).

Ps. Videon loppupuolella ääniraidat menevät hieman kummallisesti, mutta ällös välittäös. 🙂

One thought on “Gadgetöörit ja N97

  1. Hieno on video ja tuotantoarvot lopun ääniongelmia (joista emme kuitenkaan välittäneet) lukuunottamatta kohdillaan. Kiitokset!

    Voi kun voisi sanoa samaa uudesta nokialaisesta. Onko tämä testaamasi kappale on ihan julkaisusarjaa eikä joku ennakkotestaaja-beta?

    Kamerasofta käynnistyi kolmannella yrittämällä? Siinä ehtii helposti livahtaa yksi jos toinenkin moneyshot ohi naarmuuntuneen linssin.

    Samoin kosketusnäyttöominaisuuksien toteutus vaikutti pahasti päälleliimatulta ja harvinaisen epäkonsistentilta. Facebook-widgetissä toiminta näytti ihan pätevältä, mutta sähköposti viivanohuine vierityspalkkeineen ja sattumanvaraisesti toimivine scrolleineen näytti lähinnä säälittävältä. Ja stylus? Oikeasti?

    S60:ta aika on auttamatta ajanut ohi, olipa käyttäjä mieleltään kuinka insinööri tahansa. On se kumma, ettei Nokian kokemuksella osata tehdä toimivaa älypuhelinta. Tai ehkä sitä kokemusta nimenomaan on liikaa ja sitten päädytään jumittamaan maailman tappiin näissä fakkiviritelmissä.

    Mediatoisto-ominaisuuksia esittelevää videota odotellessa… Ei sillä, että kiinnostaisi muuta kuin kuriositeettina ja pahantahtoisessa vinoilumielessä. E71 sai jäädä viimeiseksi Noksuksi meikäläisen osalta, elleivät nyt sitten jossain vaiheessa onnistu kehittämään pitkästä aikaa taas jotain oikeasti toimivaa ja kilpailukykyistä ratkaisua. Hei hei!

Leave a Reply