16072009(004)

Originally uploaded by Hessuj

Jiihaa! Sain eilen vihdoin käsiini odottelemani Nokia N97 testilaitteen. Ensimmäiset tunnit on nyt vietetty laitteen parissa ja jonkinlainen kokonaiskuva tuotteesta alkaa hahmottumaan. Postailen blogiin lisää tarinaa myöhemmin.

Ajattelin tehdä laitteesta pienen video-ohjelmien sarjan. Onhan laite sen verran monipuolinen, että kaikkia sen ominaisuuksia ja käyttötapauksia ei kovin helpolla kata yhdessä videossa. Kyselin testausta varten myös viimeisimmässä HessunKahvilan jaksossa kuulijoiden toiveita testitapauksiksi. Niitä on tullut ihan mukavasti. Kiitos. Näistä sittemmin ohjelmissa lisää.

Notta palataan asiaan. Ja ISO kiitos Nokialle jälleen tästä hienosta mahdollisuudesta. 🙂

4 thoughts on “Pikakatsaus Nokia N97 -laitteeseen

  1. Pingback: Nokia N97 herättää keskustelua suomalaisten blogaajien keskuudessa | Nokia.fi/Next

  2. Joko joko joko…? 😉

    Millaisia kokemuksia tuosta laitteesta on kertynyt? Miten akku kestää aktiivista verkkoelämää, ja kuinka laite kulkee mukana verrattuna vaikkapa kommariin tai kevyemmän luokan media vikineeseen E71?
    Miten laiteen toimintanopeus ja stabiliteetti?

  3. Morjens KPa! Kokemuksia alkaa kertymään. Nauhoittelin reissun päällä QIK -videon aiheesta jo ensiähätään. Lisää materiaalia on tulossa. Videokamerat ja kuvausvalot virittyvät parhaillaan tätä kirjoitettaessa studioon…tai ei ne mihinkään virity, kun tässä kirjoitan, mutta kohta siis virittyvät 🙂

    Kysymyksiisi tullaan siis vastaamaan, mutta tässä voin jo sanoa että hyvin on moninaiset mietteet ko. laitteesta. Pitää miettiä, miten sen objektiivisimmin kertoisin. Notta palataan asiaan.

Leave a Reply