Whoa! Juuri kun pääsin ihmettelemästä Twitterissä Soneran uutta (1.6. julkaistavaa) palvelua ja miettimästä sitä, mitä tekee Apple ja kuinka on laita Spotifyn tai Nokian Oven…tulee Google ja räväyttää myös korttinsa pöytään. Googlerit nimittäin ovat sitten ottaneet ja menneet esittelemään hiljattain pidetyssä IO-konferenssissaan alla näkvyää, Android -alustalle kehitettyä, Spotify -palvelun mobiilisoitinta. Vehje osaa jopa off-line soiton.

Niinpä. Kiitos ja kumarrus…Kyllä se Mp3 -musan ostaminen alkaa osapuilleen olemaan nyt “vähän niinku siinä”. Levyistä puhumattakaan…tai no levyillä sentään on jotain substanssiarvoa. Ovathan ne sentään esineitä, vinyylilevyt etenkin. Kyllä on-line musakauppa on sittenkin tilausperustaista. Nyt ja iankaikkisesti…amen. Mobiili ulottuvuus on nimittäin se, joka sen kamelin selän katkaisee katkaisi…Applella on hyvä infrastruktuuri (iPodit ja iTunes), Nokialla myös. Nyt vaan se tilaushomma käyntiin, ennenkuin on liian myöhäistä. Ei mitään yksittäisten kappaleiden tai levyjen ostoa. Hus pois sellaiset. Yäk.

🙂

(Via @eeppo in Facebook)

4 thoughts on “Musan ostaminen – se ois niinku siinä

  1. Kyllä se oli nyt siinä. Seuraava puhelin siis android alustallinen.

  2. @maisteri: Ok. 🙂

    @jussij: Totta. Luulenpa, että toi playeri tulee kyllä iPhonelle ja Series 60:lle pian myös. Eipä silti. Android voi olla ihan mielenkiintoinen käyttis myös. 🙂 Mulla on se “dummy” demo Androidista, joka pyörii N800:ssa. Ihan kiva… 🙂

  3. Voisi luulla, että iphonelle tuo spotify olisi aika kova kilpailija itunesin ja nettimyynnin kautta. If u know what I mean. 🙂 Mutta androidi on tosiaan muutenkin kiinnostava, etenkin kun tulossa on htc:ltä uutta rautaa (muuten htc on hanuuberista). Tosin iphoneenkin on tulosssa uutta rautaa. Jee.

Leave a Reply