Whoa! Legendaarisen ja loistavan Reason -ohjelman tekijät Ruåttista iskevät kovaa ja korkealta. Ennen pelkästään Midi -instrumentti Reason onkin nyt Recordin myötä myös täydellinen DAW. Huh huh. Ja just kun luultiin, että Reason ei astu Abletonin, Pro Toolsin tai Logicin varpaille…niin hetihän niin tietysti käy.

Raja-aidat kaatuvat ja tanner tömisee. Ja onpa muuten myös ihan hauskasti tehty mainos. Intressant…sanois Ruåttalainen. Pistää miettimään.

2 thoughts on “Propellipäät räjäyttävät pankin…

  1. Kyllähän oli kivasti tehty mainos ainakin, tuli ihan halu pistää softat käyntiin ja alkaa tekemään musiikkia. 🙂 Jännä olisi nähdä onko tuo record kuinka intuitiivinen käyttää, verrattuna esim. logic pro 8:aan. Voipi olla jopa parempi monessa suhteessa. Ainakin noi värit on jotenkin kivat, ei niin hemmetin harmaat kun daw softissa yleensä. Muutenkin reasonin räkkisimulaatio efektin lisäys tyyli on kiva.

  2. Eiks ollukkin hyvä mainos tosiaan. Piti oikeen kattoo useampaankin kertaan 🙂 Molemmissa on kyllä puolensa: Reasonissa ja Logicissa. Facebookissa tästä jo hieman tarinoinkin, mutta Reason on kyllä biisin tekoon oiva softa. Logic on sitten järeämpi DAW. Reason ei tue mm. VST -plugareita ollenkaan. Sen idea on kaiketi olla suljettu, mutta aika täydellinen pagaasi.

    Tää on mielenkiintoinen askel tosiaan Reasonille ja Propellerheadeille. Tosi mielenkiintoinen. Alkaa olla kohta vaikee valita Abletonin, Reasonin ja Logicin välillä. Nooh. Vielähän toi ei oo kaupoissa, joten nou hätä. Meanwhile käyttäkäämme vanhoja softia 🙂

    Ainiin ja peeäs. Logic 8 studiossa on mun mielestä uudet värit ja erilainen ikkunointi. Se kiinnostas kyllä kovasti kans…Ja Abletonistakin tuli just uus versio… 🙂

Leave a Reply