Ajattele tilannetta, jossa koko kirjastosi, kaikki sanomalehdet, aikakauslehdet ja osa internettiä on taskussasi. Laitteen akku kestää, se on ilo silmälle ja ei lukeminen ei rasita silmiä. Mikä se on? Se on uusi Kindle2.0

Katsoin videon ja jäin miettimään. Konsepti on hieno, etenkin kun mukana on “no-hassle” internet yhteys sekä hieno linkitys Amazon -palveluun. Kuulostaa erittäin toimivalta ja hienolta…toimii tietenkin vain…siellä missä toimii (esim. USA). Mutta…se suuri mutta: Miksi? Miksi erillinen laite vain lukemiseen? Miksei samankokoinen ja oloinen laite, mutta myös surffaukseen? Olisiko värillinen näyttö niin huono?

Kohta taskussa on: iPhone, Kindle 2.0, MacBook Air sekä kenties vielä Internet Tablet. Ööh. Mutta kuten sanottu: idea hieno, mutta oikeesti…w00t? Tsekkaa mainosvideo ja kerro mitä ajattelet. Tykkään kyllä ajatuksesta, että Keskisuomalainen, Hesari, Kauppalehti ja Financial Times olisivat lituskassa yöpöydälläni…heti aamusta. Tykkään kovasti käyttöliittymästä ja koko ideasta, mutta pitää varmaan ostaa isompi laukku. 🙂

5 thoughts on “Kindle 2.0

 1. Hessuuuuh. Kindlekakkonen on (lähes kirjaimellisesti) so 5minutes ago 😀

  Tarjollahan on nyt myös isompi Kindle DX, joka alkaa taipua paremmin sanomalehtikäyttöön.http://tinyurl.com/c6qofc

  Eli tarvitaan vielä isompi laukku…

 2. Joo..sorry Erkka-mään. Oon vähän myöhässä 🙂

  Wowoooo! Toi DX se vasta onkin so 5minutes ago. Wähänkös hieno. Ja sopis just hyvin isompaan käyttöön.

  Vaatii tosiaan sen vielä isomman laukun.

 3. Näinpä. Toivotaan…Sinällään näyttää hyvältä, kun Keskisuomalainenkin jo Kindlestä (mun jälkeen ..keh..keh) kirjoitti. Tulis vaan 🙂

 4. Pingback: Pokergesicht!

Leave a Reply