Stop-the-press! Striimi.netin virallinen teknologiaposse on raatanut kyntensä verille kansalaismediastasuunimme striimi.netin palauttamiseksi kaappareiden syleilystä. Kuten aiemmin kirjoittelin, forkattiin rakas striimi.nettimme muutama päivä sitten roskapostirikollisten toimesta. Saimme teetä ja sympatiaa teiltä rakkaat kuulijat, suurkiitos siitä koko organisaation puolesta kaikille! Ehdotettiinpa meille myös rikosilmoituksen tekemistä, mutta aikataulupaine reaaliaikaisessa mediamaailmassa ajoi meidät kuitenkin uudelleen asennuksen tielle, ennenkuin tälläistä ehdittiin tekemään.

Nyt kone on jo kohta valmis. Tällä kertaa paremmin suojattu ja muutenkin entistä ehompi. Kiitokset tästä taas kerran Jiille ja Ninnulle! Loistava homma ja sairaaaan nopeeta toimintaa. Ilman panostanne tästä ei taaskaan olisi tullut mitään 🙂 Kansalaismediakenttä on siis kohtsillään jälleen entisellään. Pysy kuulolla lisätiedoista ja tule pistäytymään striimissä, kun se taas saadaan tulille. Sehän on nimittäin paras kuunnella!

3 thoughts on “The return of the Striimi.net

  1. Onneksi olkoon ripeälle toiminnalle! Olimme ajatelleet tässä kevään aikana joku torstai-iltapäivä ottaa Striiminetiä sarvista ja kokeilla Sula Pintaa livenä; mut ei varmaan vielä huomenna onnistune?

  2. Kiitos kiitos 🙂 Olette enemmän kuin tervetulleita! Huominen saattaa olla vielä hieman liian aikaista striimin kannalta. Tosin se voi myös onnistua. Serverimme siirretään takaisin konesaliin salaisesta lokaatiosta lähiaikoina. Kenties jo tänään.

    Laitan sulle vaikka postia / direct tweettiä kun systeemit pelittää. Hienoa, kun sadaan Sulapintakin mukaan LIVE säätöön 🙂 Odotan innolla.

    Ainiin… hajautettu tietojärjestelmämme mahdollistaa muuten Striimin Wikin tarkastelun, vaikka serveri ei vielä muuten toimikkaan. Jos siis tarvitsette (tai joku muu tätä lukeva tarvii) tietoa, miten striimissä toimitaan jne. Osoite Wikiimme on: http://wiki.striimi.net

    Ainiin2… Jos joku on ihmetellyt, kun HeKan jaksoja ei pysty kuuntelemaan / lataamaan (viimeisimpiä kymmeniä) johtuu se tästä samasta, striimin kaappauksesta. Fileet kun majailivat osaksi siellä. Osa on edelleen Libsynin huomassa (ja osa jopa Podshowlla..Meviolla…whatever), joten ammoisien aikojen ohjelmista voi nauttia vaikka serverit kaatuvat. Hajautus se on joka kannattaa 😀

  3. hessublogi sulle on jee oon isopoika mu en osaa käydä viellä kaupassa täällä hattulassa oijeligöörierie tsuuttsuut pääpää

Leave a Reply