Kuten tunnettua, yksi viimeaikojen isoimmista buzzeista internetissä on ollut Twitterin rahoitus. Kuinka suosittu palvelu voisi pysyä ilmaisena käyttäjille, mutta tehdä rahaa ja pysyä siten kartalla? Yllättäen softa tai maksulliset lisäpalvelut eivät olekkaan ratkaisu. Viisasten kivi löytyykin jostain aivan muualta…nimittäin raudasta!! Fiksua, etten sanoisi, jopa suorastaan nerokasta. Kompaktia, helppotajuista ja kansaan menevää. Sitä tässä konseptissa tarvitaan. Easy access to Twitter.

Tämä ohjenuoranaan Twitter on lähiaikoina julkaisemassa uuden loistavan keksinnön… WINGMANin. Kyseessä on pieni hakulaitetta muistuttava kapistus, jonka avulla ihmiset voivat kätevästi Tweettailla keskenään, mistä tahansa ja koska tahansa. Laitteen avulla käyttäjät voivat ryhmitellä kavereitaan helposti seurattaviin ryhmiin, hakea tietoa lähialueen tapahtumista ja tietenkin postailla Tweettejä. Laite sisältää myös 5 mipx -kameran, joten ihan mistään turhasta vehkeestä ei ole kysymys…Tämä on todellinen must kaikille Tweet-päille!! Miksei tätä jo saa…Katso itse lisätietoja Wiredin videosta tuosta alta!

Ainiin. Hyvää 1.4. sitten vaan…

2 thoughts on “Twitter Wingman

Leave a Reply