Wohoo! Tiesitkös muuten, että eilen oli suurehko päivä HessunKahvila -podcastille? Mitä? Eikö Hesari kirjoittanutkaan siitä…kyllä niiden piti. Noo..koska myöskään kaikki blogini lukijat eivät vielä (jostain kummasta syystä) ole HeKan vakio kuuntelijoita, niin haluaisin käyttää hetken ja käännyttää…eikun jakaa tämän ilosanoman myös Teidän kanssanne.

Tässäpä siis pieni palanen tuoretta ja Suomalaista podcast-historiaa “in making”. Olihan siinä toki myös historiallinen hetki web-radion nimissä. Onhan HessunKahvila myös LIVE -webradio-ohjelma. Joka sunnuntai striimi.netissä.

Videoklippi studiosta. Näin se homma etenee:

Itse ääniohjelma löytyy tästä. Voit tilata ohjelman syötteen ja tehdä monta muutakin ihmeellistä juttua osoitteessa: www.hessunkahvila.com. Tee siis internetteko ja ryhdy podcastien kuuntelijaksi nyt!

Paljon hienoa ja ihmeellistä löydät myös osoitteesta www.podcasthakemisto.net

3 thoughts on “100 x HeKa

  1. Hehee. Loistava Erkka! Median herra kurkopäällikkö on tuottanut jälleen eittämättömän meta-videon. Reality in the making, kuten eräskin taiteilija taannoin sanoi. 🙂

    Tässä pitäis toimia myös embeddaus kyllä. Eli samainen viideofilmi möjähtää tähän alle näin…

  2. Niin ja pitipä sanoa vielä, että onpa harmi kun tuo youtube/video -kommentointi härveli ei pellitä. Lienee särkynyt blogialustan versiopäivityksessä. Pistämme Hannu Karpon asialle. Korjaantuu.

Leave a Reply