Just kun mä mietin eilen, että pitääpäs vihdoinkin re-flashata mun Nokia N800 Internet Tablet, niin onneksi en vielä ehtinyt (akku oli tyhjä)… Nimittäin äsken juuri luin, että “viimeinen” re-flashausta vaativa OS2008 firmis päivitys on julkaistu..tänään! Tämän päivityksen jälkeen pitäisi kaikkien tulevien päivitysten hoitua “over the air” eikä niiden tulisi vaatia enään koneen uudelleen flässäystä (joka hävittää kaikki asetukset yms. tylsää). Tämä päivitys on tietenkin saatavilla myös Nokia N810:aan…nehän on samoja vehkeitä tuon N800 kanssa… No tiedetään tiedetään 🙂

Käypä siis lataamassa pakaasit ja kone flässäykseen…

Ja latauksen ohella voit lukea vaikka todella outoja juttuja josta sinällään jo varmaan tiedätkin, koska siitä puhutaan kaikkialla. Voi voi. Harmillinen keissi kaiken kaikkiaan. Vähän ovat lähteneet hommelipommelit käsistä päsistä.

3 thoughts on “Telepatiaa N800 -osastolla ja jotain todella outoa…

 1. Heh, Googlen mainokset lukee näköjään linkkien urlit ja kohteet kun tarjolle tulee Latino-musiikkia kännykkään 😀

 2. Lukaisin tuosta ravintola-blogaajan uhkailusta, ja heti perään osui silmään artikkeli (Tekniikka&Talous) jonka mukaan EU-harkitsee blogeille ennakkosensuuria ja “suosittelee blogeille kirjoittajan rekisteröintiä, luokittelua sekä sisältöä koskevaa laatumerkintää, joiden hallinnoinnista vastaisi erityinen media-asiamies”.

  Mietinnön on hyväksynyt kulttuuri ja koulutusvaliokunta, joten ihan vitsinä tuota ei voi ohittaa. Onneksi ainakaan mietintötekstin käännösluonnos ei ole aivan yhtä jyrkkä (http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2004_2009/documents/pr/712/712320/712320fi.pdf).

  Lisää aiheesta lyhyesti: http://www.europarl.europa.eu/news/public/story_page/058-31021-161-06-24-909-20080605STO30955-2008-09-06-2008/default_en.htm

  Hmm, menipä syvälliseksi, ja tiedä sitten sopiiko enään blogiin, mutta tulipa nakattua tätä kautta mailin sijaan.

 3. Kas päivää!

  Erkka: Hehe. Enpäs huomannutkaan tuota. Kätevää 😀

  KP: Mielenkiintoinen linkki!! Toi on jotain ihan käsittämätöntä jällen. HUH! Jengi ei taida eeuussa ihan nyt tajuta tätä internenttiä. Hih. Onneksi HessunBlogissa onkin ollut tuo “laatumerkintä” jo vuodesta 2004 lähtien. Huuhaata ja höhhöä. Että hallinnointivirkamiehelle (olis muuten hieno homma..voisin ruveta) vaan terveisiä 😀

  Niin ja mitä tekstiin tulee…niin sehän sopii tänne kuin porkka korvaan. Pistämätöntä. Kiitos tiedosta!

  Ps. ButtUgglyn Janne kirjoitteli…siis…ränttäsi…tästä aiheesta myöskin. http://www.ecyrd.com/ButtUgly/wiki/Main_blogentry_250608_1 Kuten sanottua: Kyllä vastuu jää kuulijalle…tässä ehkä lukijalle 😀

Leave a Reply