{seesmic_video:{“url_thumbnail”:{“value”:”http://t.seesmic.com/thumbnail/Yuzw9CkeiV_th1.jpg”}”title”:{“value”:”Seesmic WordPress Testi #1 “}”videoUri”:{“value”:”http://www.seesmic.com/video/swmtbGpiKb”}}}

4 thoughts on “Seesmicci meininki blogissa…

  1. Hmm… Näköjään onkin niin, että vain blogin kautta jätetyt videokommentit Seesmicissä tulevat näkyviin tänne blogiin. Sehän on tietty ihan luonnollista ja loogista, mutta juvittelin ensin toisin 🙂 Eli jos vastaat videoon suoraan Seesmic palvelussa, ei kommenttisi tule tänne blogiin, mutta blogin kommentointitoiminto sisältää Seesmic -toiminnon, jolla video tulee näkyviin blogiin, mutta mitä ilmeisimmin irrallisena videona omaan Seesmic virtaasi…ääh…selvä homma 🙂

    Josko joku vois koittaa vaikka tätä Seesmic commentointia blogin kautta. Muista myös muut “rikkaat” kommentoinnin mahdollisuudet (YouTube -videot ja Flickr -kuvat). YAY! Ainiin ja threaded commenting…YAYYAY!! 🙂

  2. Kaskas, video fiidiksi menee jo homma. Ilmeisesti ensimmäisessä seesmic-testissä mainittu sormi alkaa olla jo taas kuosissa, onneksi ei jäänyt pahemmin littaantumaan.

    Itse tosin mietin jo, että tuliko video blogaus siitä kun kipeällä sormella tekstin näpyttely ei liene sujuvaa 😉

  3. Pingback: Ajatuksia ensimmäisestä maailmasta » Archive » Blogikommentoinnista ja Disqus-pluginista

Leave a Reply