Remontti alkoi

Originally uploaded by Hessuj

Vaihteeksi taas remonttia 🙂 Sellaistahan se on omakotiasujan arki. Viimekesän remontin jäljiltä jäi vielä yksi huone käsittelemättä. Se on nyt sitten vuorossa. Tässä maalin kuivumista odotellessa on hyvä kirjoitella blogiin 🙂

Väriä pintaan ja boordit veks. Oli muuten hieman kovassa nuo boordit. Piti ostaa Black&Decker -tapetin -höyrytin, että sai ne veks. Se on muuten pistämätön laite tapettien irroituksessa. Yksinkertaisesti toimiva. Suosittelen! Ei kannata turhaan kiroilla ja irrotella tapetteja postimerkin kokoisina palasina, sormet verillä.B&D vaan porisemaan ja papyrukset irti seinästä leikiten.

Seinät on tätä kirjoitettaessa maalattu jo kolmeen kertaan (kuvassa alkuperäinen väri ja boordien pohja vielä paikallaan). Katto kertaalleen. Yksi seinä odottaa vielä alkuperäisenä uutta maaliaan, koska se tehdään eri värillä. Mielenkiintoisen pikantin yksityiskohdan sen seinän maalaukseen antaa seinän 3,5 metrin korkeus. Ja kaikki seiniä eri väreillä maalanneethan tietävät, että seinät on rajattava jottei värit sotkeennu. Rajain on pieni läpyskä, jolla …öö…rajataan. Sitä ei voi käyttää jatkovarrella. On siis kivuttava korkeuksiin. Sivusuunnassakin tuota seinää riittää, joten mielenkiintoinen rajaustehtävä on siis kohta edessä.

Tästä remontista johtuen striimi.netin lähetys on muuten myös poikki. Molemmat alakerran makkarit kun ovat saman sulakkeen takana, niin meni sähköt myös lähetyskoneesta. Pahoittelut mahdollisille kuuntelijoille. Lähetys katkesi eilen kesken kaiken, kun en tuota tiennyt 🙂 Myöskin HessunKahvilan lähetys tänään 6.4.2008 on peruttu tästä projektista johtuen. Palataan asiaan sittemmin. Hekan -vastaajassa (03-7411 8559) odottelee varmaankin massiivinen tarinaryöppy, kun jälleen palaamme…hehe.

Leave a Reply