Tämä viesti on kirjoitettu juuri äsken lataamallani WordPressDash -nimisellä Mac Widgetillä. Mikäli posti päätyy blogiini, niin homma pelittää. Aika siistiä.

Istun muuten Vantaan IKEAn kahviossa. Otin juuri äsken tästä tilanteesta kuvan. Sitä ei voi kuitenkaan upottaa tähän tekstiin, mutta joskohan linkitys kuitenkin toimii?

Blogiposteja on tosi kätevää kirjoittaa tälläisellä Widgetillä. Tämä lähentelee jo mikrobloggauksen kätevyyttä. Kunpa tämän tai jonkun muun widgetin tuleviin versioihin voisi vielä liittää kätevästi mediasisältöjä netistä tai omalta koneelta. Jopa olisi kätevää. Drag-and-drop vaan. Wow. Mutta ei vielä. Hyvä kuitenkin edes tämä.

Tämän vermeen pitäis osata myös hoitaa kategoriointi oikein, joten koitetaanpas sitäkin… Siistiä, jos näin on.

2 thoughts on “Testi WordPress Dashilla

  1. Hienosti pelittää! Wowo!! Ainoa ongelma oli, että kategorioita jäi pois jostain syystä alkuperäisestä postista. No korjasin ne jälkikäteen. Hieno vehjes.

    Ps. Ootko muuten huomannut, että blogissani on käytössä ns. “rich comments”. Nyt voit lisätä valokuvia (Flickr) ja videoita (YouTube) kommentteihisi. Heh. Kas näin. Naps. Nyt tuossa on se sama kuva, josta puhun tuolla varsinaisessa tekstissä.

Leave a Reply