Kun nyt “mikrobloggauksen makuun päästiin” niin sanotaanpas myös, että rakas mahtava ja mielenkiintoinen web-radiomme striimi.net on päässyt mukaan Nokia Internet Radio -directoryyn.

WOOOHHOOOO!! Tämä on suuri askel ihmiskunnalle ja meille kaikille striimi-päille. Kiitos tästä lankeaa eritoten Jiille! You freakin’ rule man!! Kiitos!!

Eli tämähän tarkoittaa nyt sitä, että aina kun henkilö lataa uuteen Nokia matkapuhelimeensa Nokia Internet Radio -sovelluksen (ja liekö se kohta jo vakiona kaikissa) niin tämän sovelluksen radiolistasta löytyy suoraan striimi.netin ihmeellinen maailma. This is what we call advertising space…. Suomalainen kansalaismedia ei ole enään entisensä. Se on nyt julkinen! 😀

No hehkutus sikseen, mutta tämä vaan on niin hiton hieno homma! Eller hur? Nyt vaan kaikki väsäämään mielenkiintoisia radiosisältöjä. Mikäli sinulla on ambitiota aiheeseen, niin otappa yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä, miten maailma valloitetaan radion keinoin. Osoitehan on se vanha tuttu hessu at hessujarvinen piste com.

4 thoughts on “Striimi.net Nokia Internet Radiossa

  1. Naturligtvis! Grattis!
    Oletin siis että tuo “Eller hur?” oli minulle suunnattu =). Oikeesti hieno homma ja varmasti poikii kuuntelioita kunhan striimissä riittää ohjelmaa, ja tämän jälkeen niin miksi ei riittäs?

  2. Vau, tää on oikeastaan ihan hieno homma. Onneksi olkoon. Ei taida tosiaan olla hirveästi kilpailua näissä suomalaisissa nettiradioissa mutta silti!
    Mä kuuntelen radiota ainoastaan autossa ja siihen pitäisikin virittää jokin bluetooth yhteys hommeli puhelimen ja autoradion välille. Nokia N95:n oma kaiutin on puhe ohjelmille ihan ok mutta musiikin kuunteluun se on turhan huono. Onkos sulla Hessu mitään virityksiä autossa miten puhelimen voisi kunnolla kytkeä autoon kiinni?

  3. Eikö noihin kaikkiin hienoihin puhelimiin saa korvakuulokkeet? Adapterilla nyt ainakin. Siihen sitten vain radiolähetin kiinni niin voit kunnella auton kajareista. Noita lähettimiä on vaikka minkä laisia, paristoilla ja 12v virrasta toimivia. Katso vaikka http://www.pixmania.com/fi/fi/10709/xx/xx/1898/4/criteresn.html

    Muistelen myös että joku valmistaja on jo puhunut lisäävänsä tuon puhelimiinsa sisälle ihan kohta…

Leave a Reply