Niin se aika vaan vierii. Yhdeksäskymmenes HessunKahvila -podcast / Web-radio –lähetys on huomenna sunnuntaina. Ajattelimme hieman juhlistaa Kevätaamun kahvihetkitilaisuutta ja HeKan aurinkoiseen studioon saapunee vieraita. Tämänkertaisessa ohjelmassa luomme katsauksia menneeseen, luotaamme tulevaa ja keskustelemme tietenkin ajankohtaisista ja mielenkiintoisista teknologiauutisista, kansalaismediasta ja muusta sen sellaisesta. Ehkäpä juomme myös pullakahvit.

Normaalista lähetysajasta poiketen ohjelma alkanee siinä 18:00 paikkeilla, koska lueskelin päivällä Jaikusta PuhujainKulma -ohjelman poisjäännistä (striimi.net radiosta). Striimiin kannattaa siis tulla kuulolle normaalia kasin-lähetysaikaa ennemmin, eli kuudelta.

Voit osallistua keskusteluun normaalisti soittelemalla studion numeroon 03-7411 8559 tai kilauttamalla samaiseen paikkaan skypellä. Se onnistuu, kun soitat Skypepuhelun hessunkahvila -kontaktille. Klikkaa vaikka tästä. Voit soittaa myös ennen lähetystä ja jättää viestisi vastaajaan tai lähestyä meitä sähköpostilla osoitteessa hessu at hessujarvinen piste com. Viestisi voi koskea periaatteessa ihan mitä vaan. Kommentit, HeKan historian käännnekohdat, huippuhetket tai tulevaisuuden toiveet tai “soitin vaan kun huvitti” -tyyppiset jutut ovat kaikki tervetulleita, kuten aina. Ohjelman kuluessa voit käydä kanssamme myös reaaliaikaista keskustelua Striimi.netin chatissa tai striimi.netin Jaiku-kanavalla.

Ohjelmaan ja studioon ovat näillä näkymin tulossa Erkka ja Jii. Tervetuloa pojjaat ja tervetuloa myös SINÄ kuuntelijamme. Party on…

Ps. Niin…ja LIVE -videokuvaa on varmasti myös tarjolla, joten tere tulemast myös katsomaan lähetystä.

Leave a Reply