Hohhoijjaa…Taas näitä saa:

  Mohammed Tafiq Abdul
  reply-to: mohad_tafiq@yahoo.de
  to: hessu ät hessujarvinen pistö com
  date: 16 Jan 2008 21:43
  subject: Nice to meet you Today Parviainen
  FROM: MOHAMMED TAFIQ ABDUL.
  AMMAN JORDAN.
  Email: abdultafiq@o2.pl

  Dear Parviainen,

  My Name is Mohammed Tafiq Abdul, an Iraqis National from the Kurds an accountant in oil refinery in durra. I am presently in Amman, Jordan capital since U.S.strike Iraqi, few days to the expiration of the 48 hours ultimatum beforthe strike. I moved $11.5 million dollars ($ 11,500,000.00 ) call-deposit to Security
  Company in Iran for safe-keeping.

  .. PLAA PLAA…PLAA….

  Best Regards,
  Mohammed Tafiq Abdul.

Hauskaa, että ollaan Suomessa ja meillä on tuo kielimuuri. Ei mene ihan niin helposti kaiken maailman surkeat spämmit läpi. Tämähän on niitä perinteisiä “Nigerialaiskirjeitä” taas. Että äläkää hyvät ihmiset ikinä vastatko noihin mitään. Herra Abdulillle vaan sen verran, että Parviainen ei ole Järvinen…no eihän sitä voi kaiken maailman kirjanpitäjät sitä tietää. Muuten ihan hyvä aloitus.

Hauska bugi äijien spämmirobotin sumeassa logiikassa.

3 thoughts on “Ei taas…

 1. “Dear Parviainen,”

  LOL 😀

  Tulee mieleen wanha legenda miehestä joka antoi lontoossa poliisille ajokorttinsa ajettuaan ylinopeutta. Poliisi lunttasi ajokortista tiedot ja ojensi miehelle takaisin sakkolapun, jossa luki nimen kohdalla “Mr. Ajokortti, Körkort” =)

 2. Miksi minä en saa ikinä tuommoisia viestejä? 😀

  No okei, roskapostia tulee jonkin verran, mutta ne päätyvät roskakoriin oitis, eikä niissä ole pätkääkään järkeä. Vain sekalaisia merkkejä, tyyliin €$?=#¤%§§ Noin on siis sekä otsikon, lähettäjän, että itse viestin kanssa. 😀

Leave a Reply