Ilotulitus 2

Originally uploaded by Hessuj

Niinpäs se sitten vaihtui jälleen vuosi. Että hyvää uutta vuotta vaan kaikille! Raketteja ammuttiin ainakin täällä (ohessa erään rakettimme pläjäys isän kameroimana). Yksi iso raketti meni ja jysähti jopa ihan laukaisutelineessäkin…huh. Mainostettu 50 metrinen tähtikuvio tuli todistettua ihan kuvion sisältä. Aika pamaus. Onneksi ei sattunut. Suojalasit on hyvä asia.

Uuden vuoden saattelemana myös joululomailun aiheuttama Web2.0-boikotti alkaa olemaan taakse jäänyttä elämää. Blogiin ja podcastiin on siis luvassa tarinaa jälleen “normaaliin” tapaan. Onkin taas tullut monenlaista ihmettä värkättyä…Pahoittelut myös kaikille niille, joiden e-maileja ja muita yhteydenottoja olen dissannut viimeaikoina. Ei ollut tarkoitus, muttakun oli se boikotti 🙂 Parannan jälleen tapojani siinäkin suhteessa 🙂

Mutta tätä tuotantoahan pitää aloitella tauon jälkeen aina varovaisesti, ettei paikat revähdä. Siispä päätän raporttini täältä tähän. Pysyös kuulolla.

Leave a Reply