Internet postilaatikossa

Originally uploaded by Hessuj

Aamukahvia hakiessani meinasin äsken pudottaa kuppini, kun havaitsin internetin sijaitsevan toimistomme kahvipöydällä. Siinähän se möllötti. Internet ja vielä uutiset. Kylläpä onkin kätevää 🙂

No sarkasmi on vaikea laji, mutta niin on myös viestintä. Mistä I-H-M-E-E-S-T-Ä tässä oikein on kysymys? Lehden pääkirjoituskin lupailee: “Kilpailuetua tarjolla, ole hyvä!”. w0000t!? Sanoisin näin vuoden internetsanaa hyväksikäyttäen.

Ehkä tämä on nyt sitä differentoitumista…erottumista…tai jotain. Minusta tuo on ainakin humoristista. Ihan kaikella hyvällä ja positiivisesti. Vai onko tämä nyt sitten sen perinteisen internetin, sellaisena kuin me sen tunnemme, loppu? Kuka enään viitsii selainta avata, kun internet uutiset voi lukea myös sanomalehdestä. Onko tämä nyt sitä sähköistä paperia? ERKKA nyt se sun penäämäsi paperilukulaite on totta. Tämä on nyt se taittuva näyttö!

Ääh. Happamiahan se taisi olla kettu, kun sanoi. Sanomalehti on ilmeisesti aina sanomalehti, vieläkin. Ehkä Suomalaiset firmat tavoittaa parhaiten sillä. En taida itse ihan kuulua kohderyhmään tässä tapauksessa. No hauska juttu tämä ainakin on, jos ei muuta. Tsemppiä vaan ja Pirkkaa! Mikäli joskus siirrytte Internetmainontaan siellä Info Centerin Inernet Uutisissa, niin HessunKahvila tarjoaa teille yhden ilmaisen mainoskierroksen ohjelmassa. 🙂

  Tietolaari:
  Lehteä julkaisee Info Center Finland Oy, joka on perustettu vuonna 1996. Sen tarkoitus on tuottaa internetin hyötykäyttöä helpottavia palveluita suomalaisille yrityksille ja julkisyhteisöille. Toimipaikat sillä on Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Sen tuottamia palveluita ovat www.webinfo.fi ja www.turvaposti.fi


6 thoughts on “Internet olikin postilaatikossa!

 1. Hei! Minäkin olen täällä… tulevaisuudessa!

  Edessäni avautuvat uudet mahdollisuudet ovat suorastaan pelottavia. Huimaa. Taidanpa mennä hengittämään paperipussiin tai vastaavaa.

 2. Onpa edistynytttä!

  Se lienee tyysin pöpö- ja phishing-vapaa eikä kaatuille mutta pitää ilmeisesti kuitenkin päivittää säännöllisesti. Onko siinä mukana sähköposti takasivulla?

 3. Juu tervetuloa vaan Herikille ja Karillekin tänne tulevaisuuteen. Niitä hyperventilointipusseja on siinä heti oksennuspussien vieressä, penkin selkämyksessä. Täällä ei tarvitse myöskään varoa tuota phishingiä tosiaan. Sen verran on leppoisa meininki. Eikä lopu myöskään patterit.

  Aika tehokasta tuo webinfon mainonta kyllä siellä tulevaisuuden internetissä. Saa laineita aikaan täällä oldskool-puolellakin 😀 Tarinaa isketään nimittäin myös tämän ketjun lisäksi jo ihan Flickrlandiassakin asti…

 4. En nyt jaksa tarkistella taustoja, mutta paperi-internetin etusivulla on näyttävästi WebInfo. Toki on tärkeätä, että internet on nyt saatavilla paperimuodossa kotiinkannettuna. Taidankin poistaa kaikki www-selaimet koneeltani saman tien ja odotella internetin seuraavaa numeroa. Se lienee 3.0.

  Liittyisiköhän tämä jotenkin siihen, että WebInfo joskus 1999 lähetti pressitiedotteen, että “informaatio on kaksinkertaistunut vuodessa”. Havaintoaineistona oli WebInfo-hakemiston vuoden aikana tuplaantuneet www-linkit. LOL

  Toivottavasti WebInfo ei ala mainostaa tv:n ostoskanavalla. Oli autuus, kun Passeli.com siirtyi mainostamaan MTV3:lle ilta-aikaan.

Leave a Reply