Kuten joskus aieminkin olemme Ideaparkissa ja kuten joskus aiemminkin, kirjoitan täällä blogiin. Nyt vain sillä erotuksella, että täällä kuuluu ILMAINEN WLAN! Wohoo! Tämähän on kuin musiikkisa wlan -harrastajan antenneille. Ideapark on tainnut “saada pointin” kuten sanonta kuuluu.

Wlan login-ruutu kyllä uhkaili verkkoon kirjautuessani, että se näyttää jotain tyhmää disclaimer ruutua aina puolen tunnin välein. Mikähän ihmeen idea siinä sitten on. No saapa nähdä miten käy. Idea kuin idea. Parkissa kun ollaan. Tämä on kuitenkin iloinen asia. 🙂

Edit:Tämän postin loppuun kirjoittamiseksi yhteys piti vaihtaa wlanista 3geehen. Wlan vain rupes hylkimään internettablettiani. Johtui varmaan siitä, että kahvilaan jossa istun, rupes pukan väkeä. You are blocking my signal…you bastards! 🙂

07122007

2 thoughts on “Ideapark WLAN osa n

  1. Eikös ideaparkin wlan ollut maksullinen? Näin ymmärsin kun infosta kyselin?

  2. Terveex ZeLL. Näinhän se *oli* aiemmin. Nyt viimeksi käydessäni WLAN oli ilmainen. Aiemmin WLAN maksoi tosiaan 1e/h. Eipä se tosin kovin hyvin toiminut ja käytin pääosin 3Gtä, mutta ajatus hyvä 10 😀

Leave a Reply