Heps. Jos ihmettelit tänään / eilen illalla hessujarvinen.com -saitin normaalia vakavampaa yleistä toimimattomuutta, johtui se järjestelmäni huoltokatkosta. Hessujarvinen.com hosting palvelut nimittäin siirsivät sivuston uudelle palvelimelle, joka taasen aiheutti pieniä säätöjä julkaisujärjestelmäni konfiguraatiossa.

Samat muutokset ja huoltokatko koski myös hessunkahvila.com -podcast palveluita sekä forum.hessunkahvila.com foorumia. Nyt kaikki systeemit ovat kuitenkin jälleen onnellisesti “up-and-running” joten siltä osin homma on saletti, kuin Moskovan baletti. Mikäli kuitenkin havaitset jotain toimimattomia osioita täällä surffaillessasi, niin olisi hienoa jos ilmoittaisit siitä minulle. Sähköpostihan on se vanha tuttu hessu at hessujarvinen piste com. Kiitos ja anteeks! 😀

4 thoughts on “Huoltokatko…oli

  1. Näyttäisi vielä siltä, että posteja puuttuu tietyltä aikaväliltä niin blogista, podcastista kuin HeKa-Foorumiltakin. Kiitos posteista ja kommenteista asiaan liittyen. Jatketaan tutkailua.

  2. Update: Podcast -tietokanta korjattu (käsin). Muutama viime jakso RE-Postattu uudestaan sivuille ja fiidiin. Blogin puuttuvat kirjoitukset tulevat myöhemmin. HeKa-foorumilta on ilmeisesti nyt valitettavasti kadonnut kirjoituksia taivaan tuuliin. Palveluntarjoajani ei ole vielä vastannut tietokantojen varmuuskopiokysymykseeni. Palataan asiaan.

  3. Pingback: HeKa -Fiidin ongelmat

Leave a Reply