…mies on löytänyt sen… Jotenkin siihen suuntaanhan se laulu menee.

Kuluneen uutisviikon yksi merkittävä uutinen muiden ohella oli uusi Macin käyttöjärjestelmä Leopard. Nyt se sitten vihdoinkin on totta ja julkaistu. Tai noo, ei ihan vielä…mutta 26.10.2007 kuitenkin. Innokkaimmat fanit, kuten Jii ovat sen tietenkin jo tilanneet 🙂 Itse olen vielä hannaillut tuon “Apple-veron” kanssa. Maksuunhan se menee, ei siitä mihinkään pääse. Pitää kuitenkin ensin hieman aina tuumailla…niinkuin sillä olisi nyt jotakin merkitystä tässä tapauksessa 🙂

Hienoja ja hyödyllisiä featureita tuossa uudessa käyttiksessä toki on. Jännä nähdä, miten se pyörii vanhoissa koneissa. Pitäisi kyllä pyöriä ihan hyvin. Olisin odottanut uusia MacBook -pro versioita julkistuksen yhteyteen, mutta sellaisia ei ainakaan vielä ole kuulunut. Tulisiko Mac-Jouluna, eli Tammikuun Macworldissa? Jää nähtäväksi. Puksuttelemme siis vanhalla kalustolla vahvasti eteenpäin. Hienoa, että kehitys kehittyy.

…Ainiin. Julkaistiinhan tässä viikolla toinenkin hieno uutuus. Nimittäin Ubuntu 7.10 “Gutsy Gibbon”. Se vaikuttaa oikein pätevältä myöskin. Hienoa!

Leave a Reply