Nonni. Tänään se sitten tuli taloon, meinaan Maximum T-8000 tallentava digiboxi. On sitä jo odotettukin. Pitkällisen harkinnan ja vehtaamisen jälkeen päädyin tosiaan hankkimaan tuon digiaikakauden oudon uuden tulokkaan. Maximumin. Mikä ihnmeen nimi se sellainen on, ajattelin. Hankin kuitenkin laitteen, koska siinä oli verkkoliitäntä, 320gb levy ja vaikka mitä idän ihmeitä.

MaxisYhteiselomme aloitus ei oikein sujunut “kuten elokuvissa”. Konetta joutui boottaamaan 3 kertaa ja kahdella niistä se kaatui kanavien haun yhteydessä. Selailtuani nettiä ja äimistyksen laskeuduttua, menin kokeilemaan “vielä kerran”. Ja BOOM..kone lähti tulille, löysi kanavat ja oli kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Tämän jälkeen kone on pelannut kuin ‘Buikki’. Toivotaan, että tämä oli vain ohimenevä hikka ja pääsen nauttimaan digitaalisen ajansiirron mainoista ominaisuuksista täysin siemauksin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, kirjaimellisesti. Lisää asiaa ko. lootikosta tulossa varmasti jatkossa. Pistähän kokemuksiasi ja tarinoitasi aiheesta ja sen vierestä blogin kommentteihin tai soittele HessunKahvilaan 03 – 7411 8559 ja jätä viestiä.

Oheinen kuva on on ladattu osoitteesta www.maximum.fi

Technorati Tags: ,

3 thoughts on “Maximuumi

  1. Eikös tuossa lootassa ollut rj45 porttikin?

    Niin leffoja nauhoittaa telkusta ja suoraan jakoon nettiin ja kaikki tämä ilman tietokonetta 😀

  2. Kyllä RJ45 -portti, eli verkkoliitäntä löytyy. Boxin pitäisi osata VLC -striimausta, divxien soittoa ynnä muuta. Jostain luin, että boxilla pitäisi päästä nettiinkin. Mene ja tiedä sitten miten kaikki vielä toimii, mutta mielenkiintoisinta hommassa hyvän perustoiminnallisuuden ja ulkoisten USB -levyjen käytön yms. lisäksi on se, että kone on kaiketi perus Linux kone ja pellin alla hyrrää PowerPC -prosessori. Näillä reunaehdoilla luulisi, että modailussa ja virittelyssä on vain taivas rajana 🙂

  3. Wohoo! Tänään hain uuden version Maxiksesta. Pelaa kuin se kuuluisa Buickki. Ei kaadu enään kanavahaussa ja muutenkin on jotenkin Robustimman oloinen. Mutta “vastoinkäymiset” ne vain joltain osin jatkuvat. Unohdin näet PlustTV -korttini siihen vanhaan boxiin…darn! Nyt pitää ajaa taas maapallon (lue: kaupungin) toiselle puolelle hakemaan se kortti. Toivottavasti eivät ehtineet jo lähettää pakettia eteenpäin… Heh. No lisää tarinaa, kun pääsen kunnolla tutustumaan tuohon boxiin. Se on jo tuotannossa niin ei voi mennä räpläämään sitä kokoajan…katsojan nautinto pian herpaantuu, kun säädän systeemeitä kokoajan 🙂

Leave a Reply