Hessu studiossa

Originally uploaded by Hessuj

Yippeeeeee!!! Nyt on HeKa -Syndikaatin studio valmis. Tekniikan roudaaminen paikalleen on alkanut. Ensimmäiset soundit on otettu jo kitarasta. Pöytää vain puuttuu. Kun pöytä saadaan paikalleen, voi Podcast -“konsolin” rakentaminen alkaa. Onhan tuossa vielä muutakin pientä säätöä, mutta nyt ollaan jo niin pitkällä, että tätä voidaan kutsua merkittäväksi askeleeksi ihmiskunnalle. Tai ainakin minulle 🙂 Studion yhdessä nurkassa olisi muuten ehkä vielä tilaa sähkörummuille… hih.

Mahtava fiilis, kun ensimmäisen kerran historiassa mekastamiselle, luomiselle ja Podcastaukselle on oma paikkansa. Tästä se lähtee…käsistä…entistä enemmän 😀 Ohessa vielä äskettäin otettu uunituore kuva allekirjoittaneesta tuossa äänityksen pyhätössä. Kyseessä on HeKa -Syndikaatin historian ensimmäinen kuva omassa studiossa. En meinaa pysyä housuissani. Siksi lähden nyt saunaan. Kohta alkaa Jericho. Keep on Rockin’, kuten Kahvilan vanha sananlasku kuuluu.

Leave a Reply