Isoveli valvooKesälomat on sitten nautittu. Tänään on ensimmäinen työpäivä ja fiilis on …sanoin kuvaamaton. Loma oli jälleen onnistunut. En meinannut muistaa salasanojani aamulla työkonetta käynnistettäessä. Siitä sen kaiketi tietää.

Muutoinkaan en ehtinyt paljon työasioita miettiä, kun muutto- ja remonttipuuhat pitivät ajatukset muualla. Lomalla tuli oltua aika vahvasti myös “off da grid”, eli poissa verkosta. Ei nyt sentään ihan kokonaan, mutta presenssini jäi vahvasti vain Jaikun varaan kuten moni varmaan on huomannutkin. Välillä tuntuikin jo, että onko koko internet jo jaikuistunut vai mistä ihmeestä nyt tuulee. Jaikuilu kun lisääntyi muillakin kesälomien aikaan räjähdysmäisesti.

Mitä kesälomaan muuten tulee, niin kamerassa on vielä runsaasti kuvia, joita en ole ehtinyt “uppimaan” Flickriin, joten kuvakavalkaadia kesältä 2007 on siis tulossa myöskin.

No nyt ollaan siis jälleen vedossa, vireessä ja netissä ja se on ainakin minusta hyvä homma 🙂 Eihän tuo loma ihan “netittä” ja “nörtteilemättä” mennyt (huom. Jaikua ei lasketa). Tutustuin maalipönttöjen ja maalaamisen lomassa mm. VoIP -puheluihin ja tilasin siinä ohimennen myös Wippies HomeBoxin. Näistä ja monista muista asioista kuulet varmasti lisää HessunKahvilan tulevissa jaksoissa. Pysy myös “kuulolla” blogissa, sillä tännekin pitäisi alkaa tarinaa tipahteleman lähiaikoina lisää.

Ps. Niin ja tämä posti on lähetetty BlogJet -nimisellä softalla. Vaikuttaa varsin kätevältä tavalta postailla blogiin.

2 thoughts on “Paluu tulevaisuuteen…

  1. Huh.Lomat tosiaan ohi.Aloinkin jo kaivata Hessun tarinointia.innolla odotellen seuraavaa Kahvilahetkeä.

  2. Hiihoo! Hyvä kuulla…kahvia on tulossa. Jokunen hetki menee vielä Studioita viritellessä…mutta pysykäätten kuuloetäisyydellä mp3 -soittimistanne 😀

Leave a Reply