Kuten moni varmasti tietääkin, RSS-syötteiden kätevä koti ja jakelupaikka Feedburner on nykyään osa Google -perhettä. Ja kuten moni tietää on Googlella vankka rahapussi. Asioiden googlettuminen ei tässä valossa siis olekaan välttämättä huono asia. Näin ei ole myöskään Feedburnerin osalta asiain laita. Googlettumisen myötä FB on ryhtynyt edelleen kehittämään palveluitaan ja mikä parasta tarjoamaan ennen maksullisia PRO-palveluitaan nyt ilmaiseksi.

Tälläisiä uusia ilmaisia palveluita FB:llä ovat mm. tilastointipalvelut sekä oman “brändin” mukaisen feed-osoitteen luominen. Itselläni ei vielä missään fiidissä ole näitä palveluita käytössä, mutta asiaa pitänee tutkia. Statistiikkapalveluitani hoitaa tällä hetkellä pääasiassa StatCounter sekä Google Analytics, mutta voisihan tuota Feedburnerin…eikun Googlen toistakin palvelua testata. Tuo fiidin “brändäys” on mielenkiintoinen ajatus. Toisaalta Feedburnerin yksi perusajatuksista on pysyvän feed-osoitteen saaminen, joten siksi hassua olisi nyt muuttaa näitä jo hyviksi havaittuja feed -osoitteita joita olen käyttänyt. Jää siis nähtäväksi tuo brändäys.

Mielenkiinnolla odottelen, mihin tämä Googlettuminen Feedburnerin osalta vielä johtaa. Itse uskon, että hyvään. Kyynikot epäilevät tietenkin ja corporaatioiden vihaajat vihaavat asiaa jo valmiiksi. Jokaiselle on siis mielenkiintoista aikaa tiedossa näiltäkin osin 🙂

Ai mikä olikaan se RSS-syöte, kysyy joku lukijani? No tämä

Posted via Burning Questions / PodcastingNews

HessunKahvila

↑ Grab this Headline Animator

2 thoughts on “Feedburner uudistuu

  1. Ihan kiva laite.

    Tässä mietin, että kuinkahan tälläilen yhdistelmä toimisi. Omistan fm lähettimen joka on tarkoitettu vaikka iPodista siirtää musaa autostereoihin langattomasti. Sitten mulla on se kuuloke adapteri nokialaiselle missä on mikki. Jos kytken sen kuuloke adapterin puhelimeen ja siihen fm lähettimen. Aina kun puhelu tulee vaihdan rasiostani oikean taahuuden ja mikki tietenkin on sijoitettu sipivaan paikkaan. TADAA 😀

    En omista autoa joten en ole testannut tuota. Sen kyllä tiedän, että kyl se puhelimessa oleva misa siirtyy auto stereoihin ihan ok 🙂

  2. Opsan..Taisit tarkoittaa kommentin tuohon Bluetooth -härvelin yhteyteen…no käyhän tämä näinkin. Enpä tiedä. Tuo voisi toimiakkin. Kannattaa kokeilla. Toimiihan se missä vaan radiossa, joten autoraadio ei ole välttämätön. 🙂

Leave a Reply