Hehe. Havahduin vasta tänään oheiseen mainokseen. Suomalainen (eikun Islantilainen) sijoituskonserni FIM on jo jokin aika sitten putkauttanut verkkoon hyvän mainoksen. Ovatpa jopa Web2.0 -uskottavasti tyrkänneet videon myös YouTubeenkin. Miten tämä on voinut mennä ohi silmien!? Ovathan tähän viitanneet Erkka ja muut jo aikaa sitten. No suutarin lapsellahan ei ole niitä kenkiä. Kiitos Martinille muistutuksesta! Videon sanomahan ei vanhene, mutta Pimppaus alkaa tosin olemaan kohta käytetty kikka. Hyvä video silti ja sijoittaminenhan kannattaa aina. Hienoa FIM! Katu-uskottavuudesta jälleen pisteet kotiin. 🙂

Ps. Osoitteessa www.pimpmyportfolio.fi voi todentaa allokoinnin vaikutusta sijoituksen tuottoon havainnollisen pelin avulla. Pelin kautta pääsee myös Nokia N95 -puhelimen arvontaan mukaan. Tsek!

Leave a Reply