Kuten eilen tulikin jo podcastissa mainittua, olen miettinyt pitäväni lomaa podcastaamisesta jonkin aikaa. Se saattaisi olla tervehdyttävä ja elvyttävä kokemus. Vai olisiko? Vaikea päättää. Entäpä blogaaminen? Kokonaanko off-da-grid, poissa verkosta? Ei helkkari. 🙂

No jokatapauksessa jotain pientä tulee varmaankin värkättyä aina. Siksipä testaankin jälleen n800:n blogauskykyjä. Tämä viesti on kirjoitettu nimittäin taasen sillä. Josko tämä toimisi alustana kesätuotannoissa. Ehkäpä?

8 thoughts on “Kesä ja loma(ko)

 1. Podcastissa on sen verran hommaa, että muutaman viikon tauon pitäminen voi olla hyvä idea – ehtii saada uutta puhtia ja inspistä siihen, mitä sitä olikaan tekemässä. En usko, että kuukauden tauko aiheuttaisi merkittävää vahinkoa Hessaun Kahvilan asiakassuhteelle, kyllä me osattaisi luottaa sinun palaavan takaisin.

  Näin arvelen suunnattomalla kahden viikon kokemuksella viikottaispodcastin tuottamisesta. Bloggaamista en sen sijaan parin vuoden aikana ole malttanut panna kesä- enkä jouluteloille, postausten pukaisu on tuntunut ns. Oikealta Elämältä eikä työltä, tai jotain 🙂

 2. Entisenä podcastaajana sanoisin tähän, että en ole aiiivan varma, onko tauon pitäminen hyvä ajatus 😛

  Eivais. Tulevan Omenatarhapodcastin intro on jo nauhoitettu. Enää loput 30 min puuttuu =)

  nimim. “reilut 9kk huilia”

 3. No toki pieni lomakin voi jelppiä.Eikä tarvi laiturinnokassa miettiä mitä höpäjäisi podcastiin.Kohta itsekin lomalle suuntavana,kahvilan tauko ei kaataisi kesää.Kuuntelen Hessua oikeastaan vain töissä,eli enpä tiedä miten osaisin kuunnellakaan muualla kuin töissä…tapojen orja!

  Kyösti Pöystikin lomailee

 4. Hiihoo. Kiitokset kannustuksesta. Vai hmm..pitäisikö tässä huolestua, kun kaikki “käskevät” lomalle…Hehe. No anyway. Uskonvahvistusta tämä ainakin on. Ehkä pidän lomaa podauksesta, mutta blogaaminen on kyllä aisia, jota ei ehkä tulekaan ajatella samassa lauseessa. Kuten Tuija sanoitkin. Ja mitä Unisen lomaan tulee…odotan mielenkiinnolla uutta jaksoasi 🙂 Mutta ei stressiä. Sehän se podcastauksen yksi ulottuvuus onkin…josta tulemmekin Live-webradioon ja sen tuomiin omiin ulottuvuuksiinsa ja jatkuvuuden / asiakaskokemusten dimensioihin. Niistä ei nyt kuitenkaan tässä.

  Mutta minusta tuntuu toisaalta myös siltä, että kuuntelijatkin ansaitsevat pienen loman 🙂 Josko sitten uusin korvin syksymmällä. Ensi sunnuntaina ehkä vielä kuitenkin Suuri Lomaspektaakkeli…tai jotain. Keh… 😀

 5. Kunhan et lopeta. Bii bäk. Jään innolla odottamaan HeKan Suurta Lomaspektaakkelia 🙂

 6. Pingback: Hessun Blogi » Pod-Loma

Leave a Reply