HeKa -studio taas

Originally uploaded by Hessuj

Tässäpä pienimuotoinen kuvakertomus siitä, mitä kaikkea onkaan käytössä kun tehdään HessunKahvilaa. Tuota etukäteislegendaarista LIVE -podcastia. Kun klikkaat kuvaa, pääset Flickr -sivuilleni, jossa näet kuvaan lisätyt “notes” -tiedot.

Käypä siis oitis tsekkaamassa ja iske kommenttisi kuvan tietoihin. Aika erikoinen setuppihan tuo on ja kehittyy koko ajan. Tällä pärjää kuitenkin LIVEn melskeissä ja podcastikin syntyy siinä samalla.

Tänään ilmestyvä uusin HeKan jakso tulee livenä, mutta NAUHALTA. Tämä siksi, että erinäiset toimenpiteet edellyttävät läsnäoloani LIVEN tuotannon aikoihin. Tästä syystä tuotantoaikataulu on siirtynyt iltapäivälle. Mikäli haluat silti soitella mukaan ohjelmaan (mikä on suotavaa ja jopa toivottua) niin olepa kuulolla Skypessä. Kun näet Hessunkahvila -nimisen tyypin loggaavan Skypeen, seuraa statustietoja. Voit päästä ohjelmaan mukaan. Mikäli Hessunkahvila -kontakti ei vielä ole Skypesi listoilla, lisääppä se sinne oitis. Päästään tarinoimaan.

Nyt taas menoksi, vih viuh…kuulemisiin iltapäivällä.

Leave a Reply