Kesä alkaa!

Originally uploaded by Hessuj

Jösses. Jopas oli viikko, vaikka ei se vielä edes loppunutkaan. En ehtinyt tehdä edes HeKaa sunnuntaina. Sorry siitä kaikille niille tuhansille ja taas tuhansille faneille, jotka popkornipusseineen odottelivat kahvilan liepeillä, turhaan. Josko tässä joku päivä päästään taas podcastinkin makuun. Nauhoittelin jotain tuubaa jo taannoin UnPlugged hengessä tässä viikolla. Se olikin sitten sellaista tuubaa, että jäi laittamatta verkkoon. Ehkä parempi niin.

Viikkoon on mahtunut reissua, asunnon myynti ja töitä niin että riittää ja piisaa. Joskohan se härdelli kohta hellittäisi ja kesä koittaisi oikein kunnolla. No viimeistään kesälomalla sitten. Tosin kesälomalla on muuttopuuhia tiedossa. Kiire on vakio, kohde vain vaihtuu 🙂

Ainiin se kesäloma…Kesäloma-ajatuksissani rahjustin viime tiistaina musta puku päällä 30 astetta hipovassa tukholman säässä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja minulla oli 2 tietokonetta laukussa. Tsiisös, että ne painoi. Oli kuuma, mutta hyvä meininki. Olin matkalla kohti kotia. Törmäsin tuolla matkallani oheiseen näkyyn (kuva). Koulunsa päättäneet nuoret siinä ajelivat jälleen Tukholman kaduilla ympäriinsä autoilla ja kuorma-autoilla. Voi tuota vapautta ja välittömyyttä tuumasin ja jatkoin. Kuvan otin -tietenkin.

Tämä jokavuotinen ajeluperinne on muuten mielenkiintoista katsottavaa…ja kuunneltavaa 🙂 Homma eroaa perinteisestä Suomalaisesta penkkariajelusta paitsi siten, että se tapahtuu eri aikaan, myös äänenpaineen puolesta. Kuorma-autojen lavoilla keikkuvat nimittäin senpäiväiset kilovatin PA-laitteet, että halipat suipat. Ja möykkä on mielenkiintoinen. Hyvä meininki! Trevligt! 😀

Tsiisös!! Voi kehveli tuota telkkaria. Käsittämätöntä tuubaa työntyy parasta aikaa olohuoneeseeni tuosta kummallisesta old-school mediasta…HUH. Jos on minulla huonot jutut, niin on kyllä nyt tuollakin. Tällä hetkellä töllössä pyörii nimittäin subtv.fi/sinä Että semmosta tv2.0 tuotantoa…huuuh… Huumori on vaikea laji. Missä se kaukosäädin on… Sillävälin…keep on rockin’

Leave a Reply