Huh! Olipas taasen haipakka viikonloppu. Pääsin tänne blogiin jälleen tapani mukaan hieman ajastani jäljessä ja myöhässä. Sortsit siitä. Mutta kuten varmasti koko “skene” onkin jo lukenut sieltä och täältä, oli Jyväskylässä viime perjantaina waltaisan mahtoisa Blogimiitti. Kyseessä oli jo historiassaan toistamiseen järjestetty Jyväskyläläisten (ja vähän muidenkin) blogaajien ja verkkovelhojen kokoontumisajo. Hankkeen puuhamiehinä olivat jälleen kerran styrangit 40100 ja Fotomik. Kiitos heille hienosti organiseeratusta häppeningistä!

Tunnelma miitissä oli välitön ja extrovertikaalinen :-). Oli akrobatiaa, improvisaatiota ja vahvaa tarinaa. Aivan sitä tälläinen jäykkä teknokraatti oli ihmeissään siitä luovuuden pirskahtelusta, jota paikalle saapuneet verkkojen veteraanit edustivat. Kävimme illan aikana äärimmäisen mielenkiintoisia keskusteluita blogien sisällöstä, blogauksen syvimmästä olemuksesta ja verkkoidentiteetin jakautumisesta ja/tai sen merkityksestä. Eikä tuoppiinkaan tietysti syljetty ja siksi vauhtia ja vaarallisia tilanteita tietenkin riitti (yksi ovikin meinasi puhjeta tyystin siinä rytäkässä). Kyllä. Ovi voi mennä puhki, jos niikseen tulee. No tässä tapauksessa siitä tulikin tilataidetta lopulta, mitäs muutakaan. Luovassa menossa kun oltiin. 🙂

Mahtava oli siis meininki ja meno. Muistelen tapahtumaa lämmöllä ja jään pohtimaan blogauksen syvintä olemusta. Mistä ihmeestä tässä kaikessa lopulta oikein olikaan kyse. Tekniikasta vai sisällöstä..hmm 😉 Kiitos vielä kerran teille KAIKILLE. Ootte kyllä keimo epeleitä koko porukka! Oli mahtavaa saada tavata teitä, for real!

Blogimiitti on puhuttanut ja osunut silmääni ainakin seuraavissa blogeissa
Fotomik, 40100, JKL-Blogimiiti, Mieto Marinadi, Zache, Aamun Kuiskaus, Halo Efekti, HessunKahvila #67 (äänitunnelmia)

Kuvia tapahtumista löytyy mm. Flickristä (tageilla Jyväskylä Blogimiitti) täten

Tässä vielä yksi kuva myös mun fiidistä näin alkuun (ja Flickr ei muuten vieläkään pelaa WordPressin XMLRPC -end pointin kanssa…mrr!!)

Vakiopaineen kellari1

3 thoughts on “Blogimiitti tuo Jyväskylän

  1. “(ja Flickr ei muuten vieläkään pelaa WordPressin XMLRPC -end pointin kanssa…mrr!!)”

    eli et pysty lähettään kuvia suoraan Flickristä? outoa, sillä mulla tuo toimii vallan mainiostin. 😮 onkos asetuksissa jotain vikaa?

  2. Moro,

    Kyllä asetusten pitäis olla ihan kondiksessa. Kuvien lähettäminen alkoi pykimään muistaakseni, kun päivitin WordPressin uudempaan versioon (muistaakseni 2.0). Tämän jälkeen alkoivat ongelmat em. xmlrpc -endpointin kanssa. Selaimella kutsuttaessa se vastaa iihan normaalisti, mutta kun osoitteen antaa Flickriin, se herjaa epäkelpoa end pointtia.

    Tästä ongelmasta on lukuisia kirjoituksia mm. WordPressin foorumeilla, mutta ainakaan minä en sieltä vastsusta ole vielä löytänyt. Jos jollakulla on tästä aiheesta lisätietoja, kuulen niitä mielläni täällä kommenteissa.ssa.ssa.

Leave a Reply