Näin tykkää ainakin David M. Ewald Forbesista. Tuossa on kyllä pointti, jota on tullut joskus mietittyä. Toisaalta…pakkoko sitä on lukea, mitä toiset kirjoittavat?? Olisiko tämä Daven pärskäys sittenkin vain tapa kertoa, että on havainnut uuden innovaation ja kiukuttaa, kun ei ole itse sitä keksinyt. No naristahan aina saa, joten lukee itse ja päättelee itse, mitä on mieltä. I’m just a messenger in this case… 🙂

http://blogs.forbes.com/digitaldownload/2007/03/a_note_to_all_t.html

Mikä on Twitter (Epävirallinen Twitter Wiki)
twitter.com

Potkua kirjoitukseen antoi ButtUgly

6 thoughts on “Harmoonistako se Twitter…?

 1. Käsittääkseni tuo purkaus oli enemmän sitä, että “kaikki kaverit ei tee muuta kuin näprää kännyään, ja ne yrittää myydä sitä mullekin, eikä mua oikeasti hei kiinnosta pätkääkään joten laittakaa se twitterinne hevon kuuseen.”

  Sosiaalinen paine, nääs.

  Twitter on tauti.

 2. Kyllähän tuo Twitterin yleisimmät käyttökohteet vähän haircutilta vaikuttavat… eikä niin vähänkään.

  Toisaalta en ole ihan varma miksi Davidia ketuttaa, sillä twittaajien ignoroiminen on varsin helppoa.

  btw. Lienenkö maininnut aiemmin, mutta nuo linkit eivät erotu ulkonäöllisesti muusta tekstistä ainakaan minun näytöllä (iBook)

 3. Morjens pojjaat 🙂

  Ja kiitokset kommentaareistanne jälleen. Janne: On ihan totta tuokin. Näin ne monet asiat ärsyttävät kanssaihmisiä. Ammattinarisijoita varsinkin, ainakin minusta tuntuu siltä joskus. Ehkä minusta tuntuu siltä joskus vähän liiankin helposti. Twitter on varmasti yksi potentiaalinen ärsyttäjä monen muun vastaavan joukossa. 🙂

  Erkka: Ignooraaminenpa hyvinkin. Kuten sanottu: pakkoko niitä tweettauksia on lueskella 🙂 Nehän eivät tule pakkosyötöllä, vaan tilaamalla/liittymällä jonkun henkilön vainoajaksi, kuten eräskin henkilö joskus asian ilmaisi.

  Molemmat: Tietysti se mihin Janne ehkä pääasiassa viittaa kommentissaan on sosiaalisuus ja sen luoma tilanne ja inhimillisyyden tarve. Eli se, että jengi vain naputtaa aina jotain…useinmiten kännykkäänsä, tweettasivat ne tai ei, ärsyttää kanssaolijoita. Se on se toinen ulottuvuus asiaan -sosiaalinen ulottuvuus. Kannattaa huomioida niitä kanssaihmisiä, eikä aina vain näpyttää..se on tota…ja se minunkin pitäisi yrittää joskus muistaa…Oikeata nenä-nenä-kommunikaatiota kannattaa joskus kokeilla. Se voi olla yllättävänkin mukavaa 😀

  Hmm…Minna Turunen on kuulema alasti jossain…sanoo Bassoradio taustalla. Tutkiva juurnalistihan singahti heti paikalle…http://www.minnaturunen.net/gnakke.html No jaa. Alastihan se siellä on. So? 🙂

  Niin mitäs mä olinkaan sanomassa.. Niin noista linkeistä. Eli on totta, että linkit ei oikein näy tässä templatessa, jota käytän blogissa. Koitin niitä editoida punaisiksi, mutta jos muutan linkin punaiseksi, niin silloin muuttuu kaikki linkit punaisiksi… Mä haluaisin vain postissa olevat linkit punaisisksi, muut linkit sivuilla sais olla niinkuin aikaisemminkin. Osaako joku kertoa, miten sellainen säätö voitaisiin tehdä??

  Tulipas pitkä kommentti ja ulkoasun sekavuus lähentelee jälleen Saksankielen kielioppia…mutta josko se ymmärrykseni aiheeseen selvisi tästä. Mä ymmärrän taas kaikkia ja kaiken 🙂

 4. Kokemushan riippuu ihan siitä miten palvelua käyttää. Kyllä minua kiinnostaisi esim.mitä siskolle kuuluu pitkin päivää, mutta toisaalta en minä pitkään jaksanut dellailla puhelimestani sms-viestejä Henrik Anttosen tekemisistä vaan kytkin sms – välityksen äkkiä pois päältä…

  Tim O´Reilly toisaalta näkee ihan asiallistakin käyttöä moiselle softalle

 5. Ah. Minä kuvittelin WordPressin kustomoinnin olevan editoripohjainen. Vähänpä tiesin. Sieltä näyttäisi puuttuvan leipätekstin linkit muista erottelevat määrittelyt. Täysin noviisi ehdotukseni ihan kokeilumielessä olisi heittää tyylitiedostoon rivit:

  #content_main a { color: #FF0033; }
  #contentheading a { color: #3973AC; }

  Niin “teoriassa” merkintöjen linkit on punaisia ja otsikot säilyy sinisinä. Tagilinkit vääntyy varmaan punaiseksi. Muut sivuvaikutukset selviää kokeilemalla.

 6. Moronnääs. WordPressin konffaus on ja ei ole editoripohjaista. Yleensä ei. 🙂 Näin se menee. Mutta tänks. Pitääpäs tutkailla tuota vaihtoehtoa tyylitiedostossa. Sinne jo joskus vääntelin erilaisia kokeiluita, mutta pääsääntöisesti sain kaikki linkit värjäytymään tai sitten en mitään. Josko nuo säädöt auttaisivat. Kiitos vinkistä!

Leave a Reply