Jippii ja Niisk….

Uudet tuulet puhaltavat podcast -rintamalla. Erään HessunKahvila -podcastin osion saaga osana HeKa-syndikaattia päättyi tänään. Fiilis on haikea, mutta samalla iloinen. On haikeaa “luopua” jostakin, jota on ollut kehittämässä, mutta samalla on iloista todeta, että HessunKahvila -podcast jatkuu nyt vahvempana kuin koskaan ja kehittyy entisestään. Ajan niukkuuden jakamisestahan tässä kuitenkin lopulta on kysymys. SpeakersCorner on hyvä ja hieno ohjelma ja se vaatii enemmän aikaa ja panostusta, kuin mitä minulla oli sille antaa. Tästä syystä ohjelmakokonaisuus siirtyy tästä päivästä lukien osaksi Radio Koskisuomi -podcast networkkia. Henrikin, tuon HKSC:n toisen kehittäjän, hyvään huomaan. Yksi luomistyön tulos on siis valmis ja se siirtyköön nyt maailmalle. Heipä hei Corner. Keep it going strong!

Järisyttävän dramattistahan tämä ei sinällään ole, sillä ohjelma jatkuu entisen mukaisena. Ja Koskisuomen kauttahan sitä on HeKa syndikaatin lisäksi jaettu alusta asti. Nimi tosin vaihtuu ja itse en ehkä ole mukana niin usein, mutta tärkeintähän on jatkuvuus…oi jatkuvuus….Kiitos Hector. Ei nyt.

Mutta käy toki kuuntelemassa tarkemmin mistä tässä oikein on kyse. Löydät ohjelman tästä

4 thoughts on “Haikeahkoa

 1. Oi nyyh 🙂 On rankkaa luopua, antaa lapsensa aikuistua ja lähteä maailmalle…

  Voimia, Hessu, ja kiitos Spiikkers Cornerssin aloittamisesta!

 2. Nyyhpä hyvinkin 🙂 Kiitos voiman toivotuksista. Sitä aina tarvitaan.

  Ja niinhän se vanha Mäntttäläinen sananlasku kuuluu, että vain muutos on pysyvää. Tästä alkaa uusi HeKa -aikakausi, joka voi olla vaikkapa entistä ehompi 🙂

 3. Huh, ehdit säikyttää.

  Toivotan loistavaa jatkoa Kahvilalle ja Puhujainkulmalle 🙂

  Jos toiveita saa tässä esittää, niin kerros Kahvilassa hieman (paljon!) tuosta Twitteristä. Ameriikan blogi/podcast-herrat kun ovat olleet siihen niin villinä.

 4. Terve Erkka,

  Ällös säikähtäö turhaan 🙂 Kiitosta vaan ja pitää pistää korvan taakse tuo Twitteri. Josko siitä lisätarinaa pukkaisin. Se on aika hauska vehje, kuten tuosta sivusta näkyykin 🙂

Leave a Reply