Jep. Jep. Hommasin tänään liput Jukkapojan ja Tiskipekan keikalle Lutakkoon. Rok! Eiku Reggae!

Lutakko on mukava keikkapaikka. Siellä on lämmin tunnelma ja Jukkapoikahan on jo sanomattakin loistava, kuten myös Tiskipekka 🙂 Odotan innolla. Dääm..kun ois saanu soittaa sitä JP:tä podcastissa

Mutta mutta. Kyllä muuten pukkaa keikkaa tässä keväällä ja kesällä. On Jukkapoikaa, Semmareita ja lopulta vielä Metallica. Kyllä mussiikki on mukava asia. Vielä tohon mahtus vaikka Nieminen & Litmanen (pikaista paranemista vaan sinne) esim. Jazz Baarin Sometihing Else clubilla tai vaikka DJBB vaikka jälleen kerran Lutakossa.. Hih.

Jos joku vielä itkee, että internentti latistaa levymyyntiä, niin siihen en sano mitään. Keikkamyynti ainakin rulettaa..ainakin minun osaltani. Ja tuleehan nuo “levytkin” ostettua sieltä iTunesista. Internet on iloinen asia ja livemusiikki on terveellistä. Käykää ihmiset keikoilla!

One thought on “Keikkiä pukkaa

Leave a Reply