Jos satut olemaan ensi viikonloppuna (3. – 4.3.2007) Helsingissä Wanhan Sataman liepeillä, suosittelen käyntiä Toys4Boys messuilla. Tytötkin ovat kuulema tervetulleita 🙂

www.toys4boys.fi

    Vihdoinkin korkeatasoinen tapahtuma “pojille”, jotka ovat hullaantuneita uusiin trendikkäisiin ja “cooleihin” teknisiin vekottimiin. Toys-4-Boys esittelee uusimmat miesten “lelut”, informoi, ja herättää kävijöitten ostohalut.

    Toys-4-Boys järjestetään 3. – 4.3.2007 Wanhassa Satamassa, paikassa joka tarjoaa ylellisen ja viihtyisän ympäristön korkeatasoiselle Showlle. Toys-4-Boys on sitä, mitä pojat ja miehet ovat jo odottaneet!

Aivan loistavaa! Messuilla esitellään mm. maailman ensimmäinen toinen älykäs Pupu. Eli ystävästämme Nabaztagista on tullut uusi mielenkiintoinen versio, jonka Suomen ensi-ilta on ko. messuilla. Suosittelen tutustumista tähän(kin) tekniikan ihmeeseen.

Ennakkotietona mainittakoon jälleen, että tästä pupu-aiheestakin on tulossa tarinaa lisää myös HessunKahvilassa..kylläpäs nyt HessunKahvilaa mainostetaan joka kirjoituksessa..heh. Se on kai sitä MediaMixiä.

Mutta messuille oitis siis. Itse en pääse paikalle, mutta jos käyt, niin pistä vaikka kommenttia tänne…tai mikä vielä coolimpaa: Pistä ääni- ja tai videokommenttia aiheesta HessunKahvilaan. Sehän vasta coolia olisikin. Voit soittaa kahvilan vastaajaan ja jättää sinne tarinaasi tästä tai mistä vaan. Numero on vanha tuttu (03) 7411 8559. Ohjelmoi se kännykkääsi NYT.

Leave a Reply