Eksponentiaalinen jono

Originally uploaded by Hessuj.

JIHUU!! Sain sitten hommattua tänään kaksi lippua Metallican heinäkuun konserttiin. Kelpo jono oli Jyväskylän Sokkarilla. Kokeilin jonossa jo asiointia myös virtuaalikaupassa, mutta sielläkin oli jonoa. Jonoa jonossa – eksponentiaalinen jono.

3 thoughts on “Eksponentiaalinen jono

  1. No kylläpäs sitä nyt mennään ameriikanhapatuksen perään. Eihän stadionilla edes kuule mitään.

  2. Morjens Henrik ja Jaakko!

    Henrik: No sitäpäs sitä 🙂 Niin ja lyllähän stadionilla kuulee 🙂 Ne taitaa vääntää nupit kaakkoon kuitenkin ja äänenpainetta riittää. Ainakin aikoinaan Rollareiden ja Dire Straitsin keikalla kuului jykevästi samaisessa paikassa josko Metallica soittelis samoilla voluumeilla, kuin em. “Jazz” -orkesterit 🙂

    Jaakko: No mutta! Morjestellaan kun tavataan. Saitte sitten lippuja. Hienoa! Viimeksi Rollareiden keikalla ko. paikassa oli kova tungos ja varmaan 70 000 ihmistä ja kerran kun käänsin katseeni lavalta…eikö siinä seissyt joku tuttu. Aika sattuma siitä väenpaljoudesta 🙂 Että todennäköisesti törmätään.

Leave a Reply