Mac-Joost

Originally uploaded by Hessuj.

Jippii!! Nyt se on sitten Joost saatavilla myös Macintosh -tietokoneille (vain Intel -Maceille). Toimii pikaisen testin mukaan ihan yhtä hyvin, kuin PC-versio (no yllätys :-)). Nyt pääsen vihdoinkin kunnolla testailemaan tätä television uutta ihmeellistä korviketta. Kutsu “toukkeneita” ei ole tullut edelleenkään yhtä ainuttakaan. Liekkö se jotenkin suhteessa “television” katsomiseen kulutettuun aikaan. Sitähän ei ole paljon tullut tehtyä, kun ei ole ollut tätä Mac -versiota. No ehkäpä tilanne nyt korjaantuu. Hihhei. 🙂

3 thoughts on “MacJoosto tuli taloon

  1. Toi joost kuullostaa kyllä hemmetin hienolta ohjelmalta.

    Vaikka se varmaan kohta julkastaanki kaikille, niin jos saat jostain yhden ylimääräisen kutsu”toukkenin”, olisi hauskaa päästä itsekin kokeilemaan tuota beta-versiota. =)

Leave a Reply