Halo-efekti

Originally uploaded by Hessuj.

Tänään oli varmaan ensimmäinen kunnon pakkaspäivä tänä talvena. Sen kunniaksi aamupäivällä näkyi oheinen hieno “Halo-efekti” toimiston akkunasta. Onneksi oli Nikon matkassa 🙂 Ryntäsin oitis ikkunaan ja ikuistin efektin. Jännän näköistä. Ei ollut vielä WLAN konffattuna työkoneeseen (kamerasta) joten siksi postaus ei tullut ihan reaaliajassa…no ei kyllä olis ollut oikein aikaakaan.

Officella olikin aika kylmä tänään. Jyväskylän kaukolämpösysteemit pötkähtivät nimittäin nurin. Heh. Heti kun tuli pakkasta. Tänä talvena kun tuota ei niin kovasti vielä ole ollutkaan. No. Raikasta pakkaspäivää…tai iltaa vaan kaikille. Mette Mannonen juuri kertoo televiissiossa, että kylmää piisaa jatkossakin. Lienee lisää hienoja ja aurinkoisia päiviä siis luvassa. Pitääpäs toljottaa taas ikkunasta ulos. Sitä kun ei henkisen työn tekijä pääse arkena ulos leikkimään…muuten kuin ajatusten siivin 🙂 Halo vaan sanois Saksalainen…vai olikos se Hallo. 🙂 No joka tie.

Leave a Reply