Avara

Originally uploaded by Hessuj.

Hiii…Jännittää. Tämä on ensimmäinen kerta, kun osallistun blogaajien valokuvaushäppeningiin, nimeltään Valokuvatorstai. Valokuvatorstai on hauska idea, jonka bongasin joskus tuhatsanaa.net -blogista. Siinä inspis -blogissa julkaistaan valokuvauksesta kiinnostuneiden blogaajien valokuvia joka viikko. Uusi haaste heitetään inspiksessä ilmoille aina torstaina. Aikani seurattuani, rohkaistuin minäkin laittamaan “teokseni” mukaan 🙂

Tämä kuva on näpsäisty 2005 kesällä Bilnäsin antiikkimessuilla. Jonottelin siinä ahtaassa väenpaljoudessa pääsyä messuille ja silmäni tavoittelivat taivasta. Oli mahtavan hieno ja kuuma kesäpäivä. Pääskyset kaartelivat korkeuksissa. Sain kuin sainkin käteni ujutettua kameralaukkuun (niin paljon oli porukkaa). Ahdingosta avaruuteen pääsin näpsäisemällä tämän kuvan. Pääskyset eivät tainneet edes huomata, kuinka ahdasta alhaalla olikaan.

Niin…ja ne mustat pisteet kuvassa eivät ole roskia, ne ovat pääskysiä. 🙂

5 thoughts on “Valokuvatorstai: Avara

 1. Heh. Eikös olekkin. Tälläinen piinkova teknokraatti ja tietokonepölhö antiikkimessuilla..w00t.. Jo on aikoihin eletty 🙂

  No totta puhuakseni meillä tuo Frouva on enemmän se antiikkipöhelö ja keräilijä. Minä seuraan ikäänkuin automaattisesti mukana, defaulttina. Tosin totuuden nimissä kerrottakoon myös, että pidän kyllä itsekin Bilnäsin atmosfääristä ja kauniista rakennuksista. Eikä antiikissa ja kauniissa esineissä muutenkaan ole valittamista. Arvostan kovasti itsekin desginiä ja kauniita/vanhoja asioita.

  Jotenkin tuossa designissä ja taiteissa/luovassa työssä minua kiehtoo se energia ja inhimillinen panos, jota asioihin on pistetty. Se kaikki, miten energia on muovannut juttuja ja miten kaikki onkaan keksitty ja miten mihinkin on tultu. Yksinkertaistamisen kautta on saavutettu kauneutta jne. Mahtavaa! Jospa omassa työssänikin pääsisin joskus samalle tasolle, kuin vanhat mestarit. Perskules! Taidankin lähteä käymään Aaltomuseossa. 🙂

 2. Kiva tutustua blogiisi, Hessu. Näyttää siltä, että palaan tänne jatkossakin eli laitan rss:n tilaukseen sinulla kun on tuo mäkkinäkökulma.
  Kuvasta: on kumma juttu, että katseen kohottaminen ylemmäs nostaa mielialaa. Sen oivalluksen pohjalta on rakennettu monta katedraalia.

 3. Terve Kirsi ja Helanes! Ja tervetuloa blogiini. Kiva kun tulitte kylään. Täällä blogissa tosiaan on aikalailla Mac-paasausta ja muuta kummallista, kuten tuo otsikkokin jo kertoo..heh. Että eipä muuta kuin tilaukseen vaan (mainos).

  Kyllä pääskyjen tosiaankin kelpaa 🙂 Onneksi kohta on taas jo kesä.

Leave a Reply