Hiihoo! Nyt se sitten alkoi, nimittäin gadgetöörien toinen joulu! Kuten aiemmin olenkin jo kertonut, alkoi tänään kaikkien Mac-hörhöjen odottama Macworld -tapahtuma. Rapakon takana alkoi samaan aikaan myös kuluttajaelektroniikan messut eli CES, kuten piireissä sanotaan. Sekä Macworldista, että CES:stä on odotettavissa tällä viikolla erittäin mielenkiintoisia uusia tuotejulkistuksia.

CES:n osalta ainakin Nokia aloitti jo tänään tulituksen julkaisemalla uuden Nokia N800 Internet Tablet -kämmentietokoneen. Tämä on jatkoa aiemmin julkaistulle, ja HessunBlogissakin tarinoidulle Nokia N770 -tabletille. Tämän uutukaisen tekee erinomaisen mielenkiintoiseksi se seikka, että Nokia tekee tämän tuotteen osalta yhteistyötä mm. Skypen kanssa. Laitteessa on myös sisäänrakennettu web-kamera, joten video-skype-puhelut ovat siis käsillä. Jiihaa! Tämän lisäksi Nokia julkisti uuden Nokia N93i mallin, suositusta N93 -multimediapuhelimestaan. Laitteen uskotaan mullistavan mobiilin videojulkaisun…Kyllä lähtee!

Lisäjulkistuksia odotellessa voit lueskella seuraavia linkkejä:

Engadgetin CES -kattaus
Viimehetken Apple -huhut macrumors.comista

Jatkakaamme siis aiheiden seuraamista. Niin ja muista. Huomenna tiistaina kelo 19:00 Suomen aikaa liimaudutaan taas ruutujen ääreen kuulemaan Jobsin Steven julistusta Macworldin kauan odotetussa KeyNotessa. Tuskin pysyn tuolilla!! 🙂

4 thoughts on “Elektroniikan ilotulitusviikot

  1. Loistavaa! Kiitos tiedosta Virba. Hienoa, että saadaan Suomalaista väriä kommentointiin ja oikein paikan päältä. Harmillisen kehnosti taitaa vaan toimia nuo tietoliikenneyhteydet siellä Vegasin suunnilla. Kuten ButtUgly itse sanoo “Vegas on optimoitu rahan kulutukseen, ei kommunikaatioon…” ..heh Näinhän se on. Ruletti pyörimään vaan. 😀

  2. Minä olen kyllä Dvorakin kanssa samoilla linjoilla siitä että huomattavasti paremmin sitä pääsee perille siitä mitä CES:ssä tapahtuu kun pysyy kotona ja seuraa uutisia sen sijaan että on ruuhkan keskellä missä hädin tuskin pystyy hengittämään. Kaikilla on kuintenkin samaan aikaan tilaisuuksia menossa, joten ei sitä pysty olemaan ollenkaan perillä siitä mitä tapahtuu.

    Ajansiirto ja toimistotuoli, ne ovat hyviä työkaluja tässäkin tapauksessa.

  3. Dvorakilla on kyllä tuossa pointti, mutta se tunnelma…ja se fiilis…Niitä ei pysty täysin aistimaan kotisohvalta, Suomisoffasta puhumattakaan. Funktionalismi, efektinismi ja fiilismi (keksin juuri näille termit) eivät kävele käsi kädessä.

    🙂

Leave a Reply